Οι δύο λεπτομέρειες που είναι υπέρ της ΑΕΚ στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα

Οι δύο λεπτομέρειες που είναι υπέρ της ΑΕΚ στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα
Photo Credits: INTIME

Ποια «παραγγελιά» έδωσε η Γκαμπριέλα Ρίος, σύζυγος του Ορμπελίν Πινέδα, αμέσως μετά το τέλος της φετινής σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποια «παραγγελιά» έδωσε η Γκαμπριέλα Ρίος, σύζυγος του Ορμπελίν Πινέδα, αμέσως μετά το τέλος της φετινής σεζόν και λίγο πριν την αναχώρηση του ζευγαριού από την Αθήνα; Τι «συνδέουν» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της γυναίκας του Μεξικανού άσου με την Ένωση; Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ.

Τα…ρέστα της θα παίξει η ΑΕΚ στην υπόθεση – Ορμπελίν Πινέδα σε μια σκληρή παρτίδα πόκερ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παλεύουν για να «δέσουν» τον Μεξικανό άσο στα Σπάτα.

Σε αυτή τη μάχη έχουν για σύμμαχο εκτός από τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που «ψήνεται» για την παραμονή στην Ένωση και την σύζυγό του, Γκαμπριέλα Ρίος.

Η γυναίκα του Πινέδα απόλαυσε την παραμονή του ζευγαριού στην Ελλάδα τον ένα χρόνο της θητείας του Ορμπελίν στην ΑΕΚ και σε κάθε ευκαιρία, εξωτερικεύει μέσω των λογαριασμών της στα social media την τεράστια αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα.

Οι δύο λεπτομέρειες που είναι υπέρ της ΑΕΚ στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα υπάρχουν και δύο λεπτομέρειες που ασφαλώς κι έχουν τη σημασία τους στην «καυτή» υπόθεση Πινέδα για τους «κιτρινόμαυρους».

Η «παραγγελιά» για την αλλαγή σπιτιού

Η πρώτη λεπτομέρεια έχει να κάνει – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – με την «παραγγελιά» της Γκαμπριέλα αμέσως μετά το τέλος της σεζόν και πριν την αναχώρηση από την Αθήνα για την αλλαγή σπιτιού της οικογένειας Πινέδα στα νότια προάστια της πρωτεύουσας και με επίκεντρο τη νέα σεζόν.

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει πως η σύζυγος του Πινέδα «βλέπει» το μέλλον της οικογένειας στην Αθήνα και κατ΄επέκταση στην ΑΕΚ.

Οι δύο λεπτομέρειες που είναι υπέρ της ΑΕΚ στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα

Ένα το κρατούμενο και συνεχίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X