Αυτός που «έριξε» την Εσπανιόλ, ο εκλεκτός του Κορδόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Αυτός που «έριξε» την Εσπανιόλ, ο εκλεκτός του Κορδόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που «έριξε» την Εσπανιόλ, είναι ο εκλεκτός του Κορδόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωραία… πράγματα στον Ολυμπιακό που φαίνεται πως με τις φετινές «σφαλιάρες» από την ΑΕΚ τα έχει χαμένα, με τον Κορδόν να θέλει να φέρει για τον πάγκο τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που «έριξε» την Εσπανιόλ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται να είναι ο «εκλεκτός» του Αντόνιο Κορδόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 42χρονος προπονητής αρέσει πολύ στον νέο κορυφαίο στέλεχος των «ερυθρόλευκων» και προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί.

O Μαρτίνεθ είχε κάνει υπέροχα πράγματα με τη Γρανάδα, ωστόσο φέτος «χρεώθηκε» την κακή πορεία της Εσπανιόλ από την οποία αποχώρησε. Ο 42χρονος τεχνικός, λοιπόν, είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Κορδόν και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι αισθάνεται πολύ έτοιμος και διψασμένος για μια πρόκληση σαν και του Ολυμπιακού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν αρκετές επαφές του τις προηγούμενες ημέρες με τον Αντόνιο Κορδόν και ουσιαστικά υπήρξε ταύτιση απόψεων.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X