ΝΒΑ: Στο στόχαστρο των Ρόκετς και ο Ίρβινγκ

ΝΒΑ: Στο στόχαστρο των Ρόκετς και ο Ίρβινγκ
Photo Credits: INTIME

Ο Καιρί Ίρβινγκ είναι η εναλλακτική λύση των Ρόκετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ο μεγάλος στόχος των Ρόκετς το φετινό καλοκαίρι, με το Χιούστον να ψάχνει την επανασύνδεση για να πραγματοποιήσει μια καλή σεζόν την επόμενη σεζόν στο NBA. Σε περίπτωση ωστόσο που ο “Μούσιας” αποφασίσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο, οι “Ρουκέτες” έχουν ήδη στο μυαλό τους στο Plan B: Τον Καϊρί Ίρβινγκ!

Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, αναφέροντας ότι το Χιούστον θα προσπαθήσει να δελεάσει τον εκκεντρικό γκαρντ, ο οποίος πάντως προς το παρόν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μάβερικς.

Από ότι φαίνεται πάντως, οι Ρόκετς – που θα έχουν πολύ χώρο το καλοκαίρι στο σάλαρι καπ – θέλουν με κάποιο τρόπο να ταράξουν τα νερά στο NBA. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν και… Plan C, με τον Στάιν να υποστηρίζει ότι υπάρχει στο μυαλό τους το ενδεχόμενο να προσεγγίσουν τον Κρις Μίντλετον – ίσως και μαζί με τον Μπρουκ Λόπεζ – ενώ άλλοι στόχοι τους είναι ο Φρεντ ΒανΒλίτ των Ράπτορς, ο Καμ Τζόνσον των Νετς και ο Ντίλον Μπρουκς των Γκρίζλις.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X