Ανρί: «Κορυφαίος όλων ο Γκουαρντιόλα»

Ανρί: «Κορυφαίος όλων ο Γκουαρντιόλα»
Photo Credits: INTIME

Ο Τιερί Ανρί δεν θέλει να ακούει κανέναν πλέον να αμφισβητεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο Τιερί Ανρί και μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γάλλος θρύλος ξεσπάθωσε κατά των επικριτών του Ισπανού προπονητή.

«Χαίρομαι πολύ για τον Πεπ. Δύο τρεμπλ με διαφορετικές ομάδες. Μην ξανακούσω κανέναν τώρα να μιλάει για τον Πεπ. Πάτε για ύπνο τώρα!», είπε στη κάμερα ο νυν σχολιαστής του CBS Sports.

«Είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχουμε δει εδώ και καιρό. Και με διαφορά. Το λέω εδώ και πολλά χρόνια. Θέλω να δω τι θα βρουν πάλι να του καταλογίσουν για να τον αμφισβητήσουν. Ελάτε τώρα, σταματήστε!», συνέχισε ο Ανρί, που υπό τον Γκουαρντιόλα πανηγύρισε το τρεμπλ με την Μπαρτσελόνα το 2009.

«Είναι ο καλύτερος στην ιστορία! Πρώτον, γιατί βελτιώνει τους παίκτες του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Και δεύτερον, γιατί δημιουργεί θέσεις για να αγωνίζονται εκεί κάποιοι παίκτες. Κανένας άλλος δεν το κάνει αυτό», κατέληξε.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X