ΑΕΚ: Πρωταθλήτριες Βουλγαρίας Γερασιμάτου και Γιόβκοβα

ΑΕΚ: Πρωταθλήτριες Βουλγαρίας Γερασιμάτου και Γιόβκοβα
Photo Credits: INTIME

Οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ πέτυχαν μια ακόμη τεράστια διάκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μία «χρυσή» επιτυχία φέτος για την ΑΕΚ, καθώς οι αθλήτριες της ομάδας στη γυναικεία αντισφαίριση, Ιωάννα Γερασιμάτου και Μαρία Γιόβκοβα κατέκτησαν το πρωτάθλημα Βουλγαρίας στην α’ κατηγορία στο ομαδικό!

Μάλιστα, οι δύο αθλήτριες πραγματοποίησαν το 14/14, σπάζοντας όλα τα… κοντέρ και δείχνοντας σε πόσο υψηλό επίπεδο αγωνίζονται!

Στο μεταξύ μετά το πέρας των εσωτερικών διοργανώσεων 2022-2023 και την έκδοση του πίνακα αξιολόγησης του Ιουνίου οριστικοποιήθηκαν όλοι οι αθλητές, που εντάσσονται στις εθνικές ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών για τους διεθνείς αγώνες του καλοκαιριού. Όπως κάθε χρόνο, η ομοσπονδία ανακοίνωσε τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων, η οποία βγαίνει μέσα από τρία κριτήρια: Τον γενικό πίνακα αξιολόγησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., συν την ειδική βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας τους, συν την ειδική βαθμολογία του τελικού των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Οι διεθνείς μας έως 15 κι έως 19 ετών έχουν μπροστά τους το Βαλκανικό πρωτάθλημα της Ορεστιάδας (28/06-02/07) και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας (Γκλίβιτσε, 14-23/07). Σε κάθε μία από τις 4 κατηγορίες ανακοινώθηκαν 10 αθλητές/τριες. Πρώτα γιατί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα η Ελλάδα έχει, ως οικοδέσποινα, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει 6 παιδιά σε κάθε κατηγορία κι έπειτα επειδή κάθε φορά ανακοινώνονται και αναπληρωματικοί. Στις διεθνείς εκδηλώσεις έρχεται αρχικά το 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under13, που γίνεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από τις 14 μέχρι τις 18/06.

Από πλευράς ΑΕΚ στην Εθνική συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Μαδέσης στην κατηγορία των Εφήβων και οι Χρυσή Φωτιάδου και Λεμονιά Γκαϊταντζή στην κατηγορία των Νεανίδων.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X