Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας
Photo Credits: INTIME

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την FMP με 82-72 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής Σερβίας για 23η φορά στην ιστορία του. Οι “ερυθρόλευκοι” επιβλήθηκαν με 72-82 της FMP εκτός έδρας στο Game 2 των τελικών και κατέκτησαν τον τίτλο με 2-0 νίκες.

Ο Λούκα Μίτροβιτς με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μπεν Μπέντιλ να προσθέτει 14 πόντους και τον Φακούντο Καμπάσο 11 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Λούκα Βιλντόσα δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Για την FMP, ο Αλέκσα Στεπάνοβιτς είχε 19 πόντους και οι Νίκολα Σαράνοβιτς και Ιζούντου Ρούφους από 13 πόντους.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρτίζαν δεν πήρε μέρος στα playoffs επειδή ξέχασε να δηλώσει εγκαίρως το ρόστερ της στην Serbian Basketball League, κάτι που αυτόματα είχε μετατρέψει το σερβικό πρωτάθλημα σε… τυπική διαδικασία.

Πλέον, ο Ερυθρός Αστέρας εστιάζει την προσοχή του στην Αδριατική Λίγκα και την… Παρτίζαν, την οποία θα αντιμετωπίσει τους τελικούς, που είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 13 Ιουνίου. Το κλίμα είναι τεταμένο εδώ και μέρες, με τρεις κορυφαίους Σέρβους διαιτητές ( Ιλία Μπελόσεβιτς, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και Ούρος Νίκολιτς) να αρνούνται να σφυρίξουν στους τελικούς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X