Η Γαλλία θέλει τον Εμπαμπέ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Γαλλία θέλει τον Εμπαμπέ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Photo Credits: INTIME

Τον Κίλιαν Εμπαμπέ θέλει η εθνική Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φιλίπ Ντιαλό που εξελέγη χθες (10/6) πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FFF) μέχρι τον Δεκέμβριο 2024 ελπίζει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα ηγηθεί της ομάδας της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το επόμενο καλοκαίρι.

«Ο Κιλιάν θέλει να συμμετέχει, να είναι σημαντικός και να μας βοηθήσει να νικήσουμε. Στους προηγούμενους Αγώνες βυθιστήκαμε και δεν θέλω να μας ξανασυμβεί. Δεν είμαστε οικοδεσπότες εδώ και έναν αιώνα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία για να γράψουμε ιστορία», είπε.

Η ομάδα τη Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν κατάφερε να περάσει τη φάση των ομίλων, με μία νίκη και δύο ήττες. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί κάθε χρόνο να χρησιμοποιήσει μόλις τρεις παίκτες άνω των 23 ετών και οι Γάλλοι θέλουν ο ένας να είναι ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. «Υπάρχει ανώτερο εθνικό συμφέρον που πρέπει να κυριαρχήσει. Όλος ο κόσμος θα μας προσέχει. Πρέπει να παρατάξουμε την καλύτερη ομάδα, με αρχηγό τον Κιλιάν. Θέλει να αφήσει την κληρονομιά του και να κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο», τόνισε ο πρόεδρος της FFF.
«Πρέπει να τον πείσουμε. Πρέπει να κάνεις τους παίκτες να δουν τη σημασία του να μπορείς να έχεις τους καλύτερους κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων αγώνων. Μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα», κατέληξε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X