Marca: «Ο Πινέδα θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι»

Marca: «Ο Πινέδα θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι»
Photo Credits: INTIME

Με το μέλλουν του Ορμπελίν Πινέδα ασχολούνται οι Ισπανοί και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μείνει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο το έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η ΑΕΚ είναι διατιθεμένη να κάνει την υπέρβαση για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο «Maguito» θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ τόσο η ευρωπαϊκή προοπτική αλλά και ο ποδοσφαιρικός  του πατέρας Ματίας Αλμέιδα αποτελούν δέλεαρ για τον Μεξικανό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εξαρτώνται τα πάντα από τον Πινέδα, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, αλλά από την Θέλτα καθώς ο Πινέδα έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Γαλικίας.

Σήμερα η Marca φιλοξενεί ένα αφιέρωμα σχετικά με το μέλλον των ποδοσφαιριστών της Θέλτα και όπως ήταν αναμενόμενο γίνεται ειδική αναφορά στο θέμα Πινέδα. Χαρακτηριστικά έγραψαν: «Εκείνος με την καλύτερη αγοραστική άνοδο της αξίας του, είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, μετά την καλή χρονιάσ την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής, φάνηκε πως είναι υπέρ του να παραμείνει στην Ελλάδα με δεδομένη τη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις, αν και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν», σημειώνουν στην Ισπανία και καταλήγουν λέγοντας πως η Θέλτα ελέγχει το μέλλον του διεθνή Μεξικάνου και επομένως θα μπορούσε να είναι στην ισπανική ομάδα την επόμενη σεζόν.

Να τονίσουμε πάντως πως είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα κάνει την προσπάθειά της για την απόκτηση του Πινέδα,

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X