Αιωνία η μνήμη της ενημέρωσης!

Αιωνία η μνήμη της ενημέρωσης!
Photo Credits: INTIME

Ο Insider καταγράφει απίθανα και περίεργα που συμβαίνουν στα ελληνικά ΜΜΕ του 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξαφνικά εκεί που έκανα την περιήγηση μου στα σάιτς, βλέπω μια ανακοίνωση του Σκάι. Στο σάιτ του Σπορfm. «Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Έξυνα το κεφάλι μου με απορία… Για ποιο πράγμα ήταν η ανακοίνωση; Και βρε αδερφέ, βάζεις μια ανακοίνωση που απαντάει σε κάτι. Τι στο διάολο είναι αυτό το «κάτι». Και δώσε του λοιπόν να ψάχνω να βρω τι είναι αυτό. Δύσκολη δουλειά στην σημερινή Ελλάδα. Έβαλα τις λέξεις – κλειδιά της ανακοίνωσης και τελικά βρήκα δυο τρεις ιστοσελίδες που έγραφαν κάτι. Η μια από αυτές του Zougla, που αποκάλυψε αυτό το «κάτι». Λέει λοιπόν το Zougla, πως ένιωσαν μεγάλη έκπληξη οι αστυνομικοί όταν ανακάλυψαν πως το θωρακισμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο εκτελέστηκε ένας Β.Ρ γνωστός και ως «Ράμπο», ήταν λέει του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου. Αυτό τελικά επιβεβαίωνε η ανακοίνωση του Σκάι. Πως όντως το αμάξι ανήκε σε εταιρεία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο εκλειπών σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκτελέστηκε στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, συμβολαίων θανάτου και τα σχετικά που βλέπουμε πολύ συχνά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια. Ήταν καταδικασμένος ως αυτουργός στην δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, του οπαδού του Παναθηναϊκού, στα επεισόδια στην Λαυρίου το 2007. Ήταν οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, πολύ γνωστός μάλιστα. Κηρύχθηκε και πένθος στον λογαριασμό των οργανωμένων του Ολυμπιακού στο Facebook.

Και κάπου εκεί αρχίζουν τα πιο περίεργα… Αυτά τα δύο – τρία σάιτ σε όλη την Ελλάδα που ασχολήθηκαν με το θέμα (ζήτω η ελεύθερη ενημέρωση…) είχαν μια φωτογραφία όπου φέρεται ο εκλειπών να συνοδεύει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός εντός αγωνιστικού χώρου, στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός τον περασμένο Φλεβάρη. Στο 0-0 με τις γνωστές πάλι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού. Χωρίς λόγο όπως πάντα. Το ίδιο πρόσωπο μπορείς να το δεις πάλι κοντά στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε φωτογραφίες από το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-3, πάλι στον χαμό στο τέλος με τον Μάσα κλπ.

Στο μεταξύ κάνει μια ανάρτηση στο Twitter ο Ζούγκλας και βγαίνει και σχετικό ρεπορτάζ στο σάιτ του, που ρωτάει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν ο εκλιπών ήταν μαζί του στο μπουθ στο γήπεδο της Λιβαδειάς, όταν είχε προσκληθεί και φιλοξενηθεί πέρσι για το μπαράζ Λεβαδειακός – Βέροια, από τον κ. Γιάννη Κομπότη.

Κι άντε να βγάλω τώρα άκρη εγώ ο αδαής. Καταδικασμένος για τον φόνο του Φιλόπουλου, του οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού. Με διαπίστευση Super League εντός αγωνιστικού χώρου στο Φάληρο στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Τα ρεπορτάζ για την εκτέλεση του τον παρουσιάζουν ως άνθρωπος της νύχτας και με άλλες καταδίκες. Και ο Σκάι επιβεβαιώνει με ανακοίνωση του, πως το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε όταν εκτελέστηκε, ανήκει σε εταιρεία του ομίλου. Τι γίνεται ρε παιδιά;

Το εκπληκτικό είναι πως όλα τα ερωτήματα και οι απορίες που προκύπτουν από αυτή την ιστορία δεν φαίνεται να απασχολούν παρά 2-3 ιστοσελίδες σε όλη την χώρα. Μια χαρά τα πάμε. Όλα ωραία. Πάντως υποθέτω επειδή όσο και να το πνίξεις, κάπου πετάγεται, ο κόσμος του Παναθηναϊκού και δη οι οργανωμένοι όλο και κάτι θα έχουν δει. Και όσο να ναι υποθέτω πως εξηγήσεις θα αναζητήσουν. Πολύ σημαντικότερες από τη light ανακοίνωση χθες της θύρας 13.

Καλά για την παρουσία καταδικασμένου αυτουργού της δολοφονίας του Φιλόπουλου στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης με διαπίστευση, δε χρειάζεται να πούμε τίποτα. Απορεί κανείς άλλωστε; Στο κάτω – κάτω αν δεν τα λέει το 95% των Μ.Μ.Ε, δεν συμβαίνουν.

Ο Insider

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X