Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης: Ακόμη τραγουδούν, ακόμη πανηγυρίζουν...

Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης: Ακόμη τραγουδούν, ακόμη πανηγυρίζουν...

Μεγάλη, πραγματικά απίστευτη βραδιά έζησαν εκατοντάδες Ενωσίτες το Σαββατόβραδο 3 Ιουνίου 2023, σε γνωστό ξενοδοχείο στην παραλία Κατερίνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη, πραγματικά απίστευτη βραδιά έζησαν εκατοντάδες Ενωσίτες το Σαββατόβραδο 3 Ιουνίου 2023, σε γνωστό ξενοδοχείο στην παραλία Κατερίνης. Ο Σύνδεσμος της ΑΕΚ, πολυπληθής, ισχυρός και ξακουστός στο πανελλήνιο, σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση γιόρτασε τέσσερις δεκαετίες ζωής, δράσης και δυναμικής παρουσίας στα ποδοσφαιρικά και κοινωνικά μας δρώμενα.

Ήταν όλα άψογα! Γιορτή σ΄ όλο της το μεγαλείο. Πανηγυρικό κλίμα, χαρούμενη κιτρινόμαυρη ατμόσφαιρα, τραγούδια και συνθήματα, τιμητικές διακρίσεις, κέφι και χορός, αψεγάδιαστη οργάνωση. Όλα κύλησαν σε υψηλότατο επίπεδο. Πώς ήταν δυνατόν να γίνει διαφορετικά, άλλωστε. Η ιστορική μας ΑΕΚ «ανέβηκε» εφέτος πολλά πολλά επίπεδα. Νέο γήπεδο, η Αγιά Σοφιά στολίδι πραγματικό, ΑΕΚ νταμπλούχος, μουσεία ΑΕΚ και προσφυγικού ελληνισμού σχεδόν έτοιμα, το ΑΕΚ SPORTS CITY (υπερσύγχρονη αθλητική πόλη της ΑΕΚ στα Σπάτα σε εξέλιξη), πρωταθλητές στο Χάντμπολ, κυπελλούχοι στο Βόλεϊ κ. ά.

Αμέτρητοι φίλοι της ΑΕΚάρας, μικροί και μεγάλοι, νέοι και νέες, άνθρωποι κάθε ηλικίας με βαθιά την ικανοποίηση και το πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους συμμετείχαν αυθόρμητα και «ρούφηξαν» την κάθε στιγμή. Από τις ατέλειωτες φωτογραφίσεις με τα κύπελλα, τις απονομές στον πρόεδρο Μελισσανίδη (δια της κας Παπακώστα- υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων) και στα σημαντικά στελέχη της ΑΕΚ από την Αθήνα που παρέστησαν: Ανθή Παπακώστα, Έφη Μαυροπούλου, Γεράσιμο Γασπαρινάτο και Ηλία Ατματσίδη, ως τα ποντιακά και τον πυρρίχιο, τα μικρασιάτικα και λαϊκά τραγούδια και τους χορούς, τον ενθουσιώδη ύμνο μας, τους πυρσούς, τα πυροτεχνήματα και τις σημαίες μπροστά στη θάλασσα. Σείστηκε , αλήθεια ο τόπος.

Όλα πανηγυρικά, όλα κόσμια, όλα υπέροχα. Όπως και τα εξαιρετικά και παραδειγματικά μηνύματα στην επιστολή του Δημ. Μελισσανίδη (« Αυτή η σπουδαία χρονιά για την ΑΕΚ μας συμπίπτει και με τα 40 χρόνια από την ίδρυση του συνδέσμου σας. Μια πόλη με ιστορικούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό κοντά στην ΑΕΚ και για τα επόμενα 40 χρόνια»), στο χαιρετισμό-ομιλία του προέδρου Βάιου Χαρισόπουλου. («Αγαπητέ ηγέτη της οικουμενικής δύναμης που λέγεται ΑΕΚ, που δεν μπορεί να χωρέσει στα στενά όρια της νέας Φιλαδέλφειας, γνωρίζουμε πως ο κύκλος δεν κλείνει εδώ. Η ιερή μνήμη και τα κόκαλα των ιδρυτών μας, οι μυριάδες που τραγούδησαν και δάκρυσαν γι΄ αυτήν, σάς θέλουν συνεχιστή. Ασχέτως αν εσείς ειδοποιήσατε. Θα δώσετε ακόμη πολλά.») («Προσπαθήσαμε και συνδυάσαμε αρμονικά την ΑΕΚάρα με την ευγένεια και την ανθρωπιά. Τον αθλητισμό με την ηθική και το δίκιο. Τη λατρεία μας για το δικέφαλο με τον πολιτισμό. Δεν ήταν εύκολο. Δεν είναι εύκολο») αλλά και στα λόγια του συντονιστή της βραδιάς Άρη Κασιμίδη(« Όταν, λοιπόν, γνωρίζεις γιατί είσαι κάτι, από πού έρχεσαι και πού πηγαίνεις, νοηματοδοτείς καλύτερα το παρόν και την ύπαρξή σου. Και η πίστη σε τόσο μεγάλης εμβέλειας οργανισμούς όπως η μεγαλώνυμη ΑΕΚ, σε γεμίζει με μια άκαμπτη περηφάνεια για την αξία της αποστολής της και δυναμώνει την αγάπη και την αφοσίωσή σου σ’ αυτήν.»)

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ στην Κατερίνη και στην Πιερία, η Λέσχη Φίλων, όπως πλέον λέγεται, ευχαριστεί από καρδιάς όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως τους μουσικούς και τους χορευτές, αλλά και τους Ενωσίτες από τις γύρω και μακρινές πόλεις. Καλό σας καλοκαίρι!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης: Ακόμη τραγουδούν, ακόμη πανηγυρίζουν... Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης: Ακόμη τραγουδούν, ακόμη πανηγυρίζουν... Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης: Ακόμη τραγουδούν, ακόμη πανηγυρίζουν... Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης: Ακόμη τραγουδούν, ακόμη πανηγυρίζουν... Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης: Ακόμη τραγουδούν, ακόμη πανηγυρίζουν...

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X