Σιμάνσκι στους Πολωνούς: «Έκανα τη σεζόν της ζωής μου με την ΑΕΚ»

Σιμάνσκι στους Πολωνούς: «Έκανα τη σεζόν της ζωής μου με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

«Έκανα τη σεζόν της ζωής μου με την ΑΕΚ», δήλωσε στους συμπατριώτες του στο περιθώριο της προπόνησης της Εθνικής ο Νταμιάν Σιμάνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εξαιρετική σεζόν που έκανε στην ΑΕΚ, μίλησε στο περιθώριο των προπονήσεων με την Εθνική Πολωνίας ο χαφ της Ένωσης, Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο Σιμάνσκι αναφέρθηκε και στην εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με την ΑΕΚ, κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο, υπογραμμίζοντας ότι έχει πάρει τα πάνω του.

«Ακούω τις οδηγίες του προπονητή μου και ό,τι περιμένει από εμένα. Γνωρίζω πως έκανα τη σεζόν της ζωής μου. Η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει και θα κοιτάξω να δώσω συνέχεια στις εμφανίσεις μου με την ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα. Θα είμαι έτοιμος», σχολίασε ο Σιμάνσκι και πρόσθεσε: «Έχω ακόμα ενέργεια. Είχα μερικές μέρες ξεκούρασης και μπόρεσα να γεμίσω τις μπαταρίες μου ερχόμενος στην Εθνική ομάδα».

Ο Πολωνός μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή να ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με την Ένωση, όπως φάνηκε και στην πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στα social media.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X