«Παράνοια» στην Αραβία: Θέλουν να φέρουν και τον κορυφαίο διαιτητή

«Παράνοια» στην Αραβία: Θέλουν να φέρουν και τον κορυφαίο διαιτητή
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα στη Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα στη Σαουδική Αραβία. Στρώνουν χαλί εκατομμυρίων στον Πολωνό ρέφερι, Σιμόν Μαρτσίνιακ για να αναλάβει τον τίτλο του αρχιδιαιτητή.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν οι Σαουδάραβες μοιράσουν τα ευρώ σαν μαρουλόφυλλα σε παίκτες και βάσει των όσων αναφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ είναι έτοιμοι να κάνουν μία «τρελή» πρόταση στον ρέφερθι που σφύριξε τον τελικό του Μουντιάλ και θα είναι ο «άρχων» του τελικού του Champions League.

Και τι θέλουν απ’ αυτόν; Θα του δώσουν τα… κλειδιά της διαιτησίας στο πρωτάθλημα και θα του ζητήσουν α φέρνει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας περισσότερους top class διαιτητές.

Βέβαια, η Σαουδική Αραβία δεν είναι άγνωστος προορισμός για τον Μαρτσίνιακ. Ο έμπειρος ρέφερι έχει ήδη σφυρίξει σε αρκετά ματς της χώρας, με τελευταίο τον τελικό του King’s Cup ανάμεσα σε Αλ Χιλάλ και Αλ Γουέχντα, τον περασμένο Μάιο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X