Oriola Marashi: Βρήκαμε την Aλβανίδα, που τι να της πουν η Rita Ora και η Dua Lipa

Oriola Marashi: Βρήκαμε την Aλβανίδα, που τι να της πουν η Rita Ora και η Dua Lipa

Eίναι 27 ετών, γεννήθηκε στα Τίρανα και έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Οriola Marashi είναι προφανέστατα το Big Thing της Αλβανίας, καθώς κάνει μια εντυπωσιακή διεθνή καριέρα στο χώρο της μόδας, αποτελεί πρόσωπο καμπάνιας της αμερικανικής εταιρείας Guess, έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue και στις συνεργασίες της συμπεριλαμβάνονται οι οίκοι Givenchy και Dolce & Gabbana. Στην πατρίδα της θεωρείται ίσως η πιο ελκυστική γυναίκα με αλβανικό διαβατήριο και στους πρώην της συμπεριλαμβάνονται ο ποδοσφαιριστής Eros Grezda και ο νικητής του αλβανικού Big Brother Anaid Kaloti.

Η Οriola Marashi γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1996 στην πρωτεύουσα της Αλβανίας και δεν έκρυψε ποτέ την καταγωγή της, ενώ τονίζει ότι δεν έχει παρέμβει καθόλου αισθητικά στο πρόσωπό της. Δηλώνει εκτός από μοντέλο και τραγουδίστρια και σύμφωνα με την Telegrafi μια εφημερίδα η οποία εκδίδεται στο Κόσοβο, έχει το “τέλειο σώμα”. Θεωρείται μούσα του σχεδιαστή Paul Marciano και τις γιγαντοαφίσες με τις φωτογραφίες της συναντά κανείς σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας. Το 2022 μάλιστα έδωσε το παρών και στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Δείτε την ΕΔΩ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X