«Χάνουν» τον Τσιτσαρίτο οι Λος Άντζελες Γκάλαξι

«Χάνουν» τον Τσιτσαρίτο οι Λος Άντζελες Γκάλαξι
Photo Credits: INTIME

O Τσιτσαρίτο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του U.S. Open Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλή ατυχία για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι!

Πέρα από την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του U.S. Open Cup, η ομάδα της Καλιφόρνια έχασε και με τραυματισμό τον Τσιτσαρίτο.

Συγκεκριμένα, ο Μεξικανός σταρ τραυματίστηκε στο γόνατο στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ρεάλ Σολτ Λέικ και αντικαταστάθηκε από τον Ντέγιαν Γιόβελιτς.

Ο διεθνής άσος ήταν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και η παρουσία του ήταν σημαντική για τους «Γαλαξίες» και πλέον υπάρχει ανησυχία για το διάστημα της απουσίας του, καθώς ο Σέρβος φορ έχει κληθεί για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Για την ιστορία, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ηττήθηκαν με 2-3 από τη Ρεάλ Σολτ Λέικ, η οποία συνεχίζει στα ημιτελικά του Κύπελλου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X