«Φεύγει από την Φενέρμπαχτσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ»

«Φεύγει από την Φενέρμπαχτσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ»
Photo Credits: INTIME

Ανάρτηση ήρθε να βάλει «βόμβα» στο μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Φενέρμπαχτσε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Κοράι Γκιουτσλού, η Φενέρμπαχτσε δεν υπολογίζει τον Έλληνα άσο για την επόμενη σεζόν και θέλει να τον αποδεσμεύσει στο τέλος της περιόδου.

Ο Ντόρσεϊ μετακόμισε στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στα μέσα της φετινής χρονιάς, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά σύμφωνα με την ανάρτηση το μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε μόνο σίγουρο δεν είναι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόρσεϊ μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στη σειρά των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Εφές, με τη Λίγκα ωστόσο να έχει περιορισμό στους ξένους παίκτες, κάτι που μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.

Μάλιστα σε συνέχεια της ανάρτησης, δημοσιεύματα κάνουν αναφορά για συζητήσεις των δύο πλευρών για τη λύση της συνεργασίας τους, με τον Ντόρσεϊ να μην είναι διατεθειμένος να αφήσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από το συμβόλαιό του για να μείνει ελεύθερος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X