Μόγες: «Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου ο τελικός αυτός»

Μόγες: «Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου ο τελικός αυτός»
Photo Credits: INTIME

Για τον αποψινό τελικό (07/06, 22:00) του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα μίλησε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γουέστ Χαμ προετοιμάζεται για τον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό μετά 1976 διεκδικώντας το τρόπαιο του Europa Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα το βράδυ της Τετάρτης (7/6).
O προπονητής των «σφυριών» Ντέιβιντ Μόγες ωστόσο, παρά την εμπειρία 25 ετών στους πάγκους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θέλησε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι ελαφρώς σουρεαλιστικό. Είχα μια πολύ καλή καριέρα από τότε που ξεκίνησα να προπονώ στα 35 μου. Πάνω από χίλιους αγώνες, συμμετείχα σε ορισμένους τελικούς, αλλά αυτή είναι η σημαντικότερη μου στιγμή.
Είναι μεγάλο επίτευγμα να περάσεις σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε μέχρι το τέλος αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για όλους τους παίκτες και το επόμενο βήμα είναι να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε και πάρουμε το τρόπαιο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X