Υποψήφιος για τον πάγκο της Ρετζιάνα ο Δημήτρης Πρίφτης

Υποψήφιος για τον πάγκο της Ρετζιάνα ο Δημήτρης Πρίφτης
Photo Credits: INTIME

Στη λίστα της Ρετζιάνα για τον πάγκο της είναι ο Δημήτρης Πρίφτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψηλά στη λίστα της Ρετζιάνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ιταλικά ρεπορτάζ, καθώς,  η ιταλική ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Ντράγκαν Σάκοτα που ανέλαβε στα μισά της περσινής σεζόν δεν θα συνεχίσει και την επόμενη.

Στο μεταξύ, εκείνος που φέρεται να θέλει αρκετά τον Δημήτρη Πρίφτη στη Ρετζιάνα είναι ο παλιός… γνώριμος των ελληνικών γηπέδων και νέος τζένεραλ μάνατζέρ της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Από ‘κει και πέρα, για τον πάγκο της Ρετζιάνα υποψήφιος είναι και ο Μάριο Φιορέτι. Αλλά, ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος είναι βοηθός του Έτορε Μεσίνα, έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X