ΑΕΚ: Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή, ανεβαίνει στην λίστα ο Πλάθα!

ΑΕΚ: Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή, ανεβαίνει στην λίστα ο Πλάθα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ψάχνει την καλύτερη λύση για τον προπονητή της επόμενης σεζόν

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν, με τον Μάκης Αγγελόπουλο να το έχει πάρει πάνω του ως προς την επιλογή που θα γίνει με τον Χουάν Πλάθα να κερδίζει πόντους.

Την επόμενη χρονιά η ΑΕΚ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της και ο πρόεδρος της Ένωσης, θέλει ένα δυνατό όνομα στον πάγκο της, για να μπορέσει να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα τα πάει καλύτερα από την χρονιά που μας πέρασε.

Η Ένωση έχει κάνει στροφή στο Ισπανικό μοντέλο, για αυτό χτύπησε αρχικά την πόρτα του Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με την Μανρέσα, συν ότι οι απαιτήσεις του κρίνονται υψηλές. Ένα ακόμα δυνατό όνομα που βρίσκεται στην λίστα της ομάδας είναι ο Χουάν Πλάθα, ένας προπονητής με πολύ δυνατό βιογραφικό και παρουσία σε μεγάλες ομάδες της Ισπανίας, καθώς και στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του ανέβηκε στην ιεραρχία και αποτελεί σίγουρα στόχο της ομάδας αλλά εξετάζονται και άλλες λύσεις προπονητών από το εξωτερικό καθώς και από την Ελλάδα. Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα, κάτι που όμως η ΚΑΕ διαψεύδει, καθώς ακόμα δεν έχει καταλήξει στον εκλεκτό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή με τον Πλάθα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά να μην είναι ο μόνος που υπάρχει στην λίστα της ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X