Χούλιγκαν της Αζαξιό επιτέθηκαν σε 8χρονο φίλο της Μαρσέιγ με καρκίνο στον εγκέφαλο

Χούλιγκαν της Αζαξιό επιτέθηκαν σε 8χρονο φίλο της Μαρσέιγ με καρκίνο στον εγκέφαλο
Photo Credits: INTIME

Ντροπιαστικές εικόνες διαδραματίστηκαν στην Γαλλία, με χούλιγκαν της Αζαξιό να επιτίθονται σε 8χρονο φίλο της Μαρσέιγ με καρκίνο στον εγκέφαλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγικές στιγμές στην Γαλλία. Συγκεκριμένα στον χθεσινό αγώνα μεταξύ της Αζαξιό και της Μαρσέιγ, χούλιγκαν των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε 8χρονο φίλο των Μασσαλών που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, που ήταν καλεσμένος της Αζαξιό ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, ένα όνειρο που έγινε εφιάλτης λόγω κάποιων ανεγκέφαλων που μόνο κακό κάνουν στον χώρο του αθλητισμού. Πρώτα χτύπησαν στο πρόσωπο τον πατέρα του, στη συνέχεια έσπρωξαν τον μικρό φίλο της Μαρσέιγ στα κάγκελα και τέλος του έσκισαν και έκαψαν την φανέλα.

«Εφόσον πιστεύαμε ότι ήμασταν ασφαλείς, επέτρεψα στον Κένζο να φορέσει τη φανέλα του, ο σύζυγός μου τον πήρε από το χέρι για να του δείξει τους παίκτες που περπατούσαν στο γήπεδο. Και μετά όλα πήγαν στραβά.

Έσπρωξαν τον γιο μου και το κεφάλι του χτύπησε στα κάγκελα. Χτύπησαν τον άντρα μου στο πρόσωπο, έσκισαν τη φανέλα του μικρού και πήγαν να την κάψουν. Πριν φύγουν από τη σουίτα, έφτυσαν ακόμη και το φαγητό μας που είχε πέσει στο πάτωμα. Ο Κένζο γνωρίζει καλά ότι είναι πολύ βαριά άρρωστος, χάνει την όρασή του λόγω του όγκου και μου είπε: ” προτού αρχίσω να μην βλέπω θέλω να δω τη Μαρσείγ στην Αζαξιό”. Αυτοί οι ηλίθιοι τον τραυμάτισαν» κατήγγειλε η μητέρα του Κένζο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X