Μαλόουν: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα»

Μαλόουν: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα»
Photo Credits: INTIME

Για τους τελικούς του ΝΒΑ μίλησε ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς στάθηκε στην αστοχία των Χιτ και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου.
Οι Ντένβερ Νάγκετς έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών του NBA αλλά ο Μάικ Μαλόουν δε θέλει να ακούει και να διαβάζει τίποτα. Ούτε αυτός ούτε οι παίκτες του. Ο κόουτς των Νάγκετς ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν έχει πετύχει απολύτως τίποτα, προς το παρόν και είναι σίγουρος ότι οι παίκτες του Μαϊάμι δεν πρόκειται να είναι και πάλι τόσο άστοχοι, όσο στο Game 1.

«Δεν νομίζω ότι παίξαμε καλά στο Game 1. Είδα το βίντεο και οι αντίπαλοι μας είχαν 5/16 ανοικτά τρίποντα. Όπως είπα στους παίκτες μου, είναι προβληματικό να δίνουμε 16 ελεύθερα σουτ. Αν νομίζετε ότι ο Μαξ Στρους θα έχει ξανά 0/9 ή ο Ντάνκαν Ρόμπινσον 1/5 τότε κάνετε λάθος”, τόνισε με έμφαση ο Μάικ Μαλόουν και πρόσθεσε: «Είπα στους παίκτες μου να μην διαβάζουν τα Media. Να μην ακούν ραδιόφωνο ή να βλέπουν στην τηλεόραση πως η σειρά … τελείωσε. Δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα ακόμα».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X