Η σοκαριστική στιγμή της πτώσης του οπαδού της Ρίβερ στο «Μονουμεντάλ» - «Πήδηξε στο κενό από την κερκίδα» (VIDEO)

Η σοκαριστική στιγμή της πτώσης του οπαδού της Ρίβερ στο «Μονουμεντάλ» - «Πήδηξε στο κενό από την κερκίδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πρόκειται για 53χρονο άνδρα που ονομάζεται Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο, ο οποίος φέρεται να πήδηξε στο κενό από την κερκίδα «Sivori Alta»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όχι μόνο έχει προκαλέσει η ανείπωτη τραγωδία στο «Μονουμεντάλ», με τον θάνατο του οπαδού στο Ρίβερ Πλέιτ-Ντεφένσα (που διακόπηκε) ύστερα από πτώση του από το πάνω διάζωμα.

Φυσικά, σοκάρουν ακόμα περισσότερο τόσο το βίντεο-ντοκουμέντο που έχει κυκλοφορήσει, όσο και οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως πρόκειται για 53χρονο άνδρα που ονομάζεται Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο, ο οποίος φέρεται να πήδηξε στο κενό από την κερκίδα «Sivori Alta» -που ήταν στο 90% της χωρητικότητάς της- πεθαίνοντας ακαριαία. Σημειώνεται, δε, ότι την ώρα της πτώσης δεν υπήρξε καμία παρέμβαση τρίτου, ενώ σε άλλο σημείο του γηπέδου βρισκόταν και η κόρη του, η οποία αυτήν την ώρα καταθέτει στις Αρχές.

Δείτε τη σοκαριστική πτώση:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X