Προετοιμασία ΑΕΚ στην Ολλανδία: Αναχωρεί 27 Ιουνίου για το Μπουργκ Χααμστέντε και επιστρέφει 14 Ιουλίου

Προετοιμασία ΑΕΚ στην Ολλανδία: Αναχωρεί 27 Ιουνίου για το Μπουργκ Χααμστέντε και επιστρέφει 14 Ιουλίου
Photo Credits: INTIME

Βγήκε το πρόγραμμα για την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη και έχει προγραμματίσει τα πάντα για την καλοκαιρινή προετοιμασία της.

Η ΑΕΚ στις 26 Ιουνίου θα συγκεντρωθεί για εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ την επόμενη ημέρα η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει για το Μπουργκ Χααμστέντε. Το προπονητικό κέντρο όπου έκανε προετοιμασία τον χειμώνα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά τελικά κατάφερε να ανταπεξέλθει. Το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο διαθέτει 2 ποδοσφαιρικά γήπεδα και ένα μικρό, κυρίως για προπόνηση τερματοφυλάκων και ειδικές ασκήσεις.

Εν τέλει επιλέχθηκε το ίδιο προπονητικό κέντρο, καθώς στο Αλκμάαρ όπου έκανε πέρυσι προετοιμασία δεν υπήρχαν διαθέσιμες ημέρες.

Έτσι, η ΑΕΚ αναχωρεί την Τρίτη 27 Ιουνίου για την Ολλανδία μέσω Βρυξελλών, θα μείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin ενώ θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια και εν συνεχεία και άλλα όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ θα δοθεί στις 7-8 Αυγούστου και η ρεβάνς των προκριματικών του Champions League στις 15 Αυγούστου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X