ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίστηκε με πολύ χορό στον «Μπαρμπαλέξη» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι πλέον πρωταθλήτρια Ελλάδος στο χάντμπολ πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου με τον υπέροχο κόσμο της.

Οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν από την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στον «Μπαρμπαλέξη» στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου η ομάδα κυριολεκτικά τα … έσπασε! Με τον διοικητικό ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη πανευτυχή να δίνει το σύνθημα. Ήταν ο πρώτος και στο χορό και στο τραγούδι, χόρεψε ζεϊμπέκικο και όχι μόνο! Έγινε κυριολεκτικά ένας χαμός, ένα άκρως ΑΕΚτζηδικο γλέντι, με σπάσιμο πιάτων, λούσιμο με μπύρες και σαμπάνιες, όλοι τραγούδησαν τον ύμνο της ΑΕΚ, συνθήματα και φυσικά το hit της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το Forza ΑΕΚΑΡΑ. Αυτό που έλεγαν όλοι οι ξένοι της ομάδας, αφού οι Έλληνες ήξεραν, είναι ότι τους έχει κάνει τρομερή εντύπωση, το ποσό οικογένεια είναι η ΑΕΚ και ότι αυτό που έζησαν με τον κόσμο, θα το κουβαλάνε σε όλη τους τη ζωή. Μια πολύ όμορφη οικογενειακή βραδιά που ξεκίνησε από το γήπεδο και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε φωτό και βίντεο του enwsi.gr από χθες το βράδυ:

ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τα... έσπασαν στον «Μπαρμπαλέξη» οι Πρωταθλητές Ελλάδος! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X