ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προκλητικός και επικίνδυνος Μπάουερ - Δεν αποβλήθηκε παρότι πήγε να χτυπήσει Κεδέρη και Αραμπατζή!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προκλητικός και επικίνδυνος Μπάουερ - Δεν αποβλήθηκε παρότι πήγε να χτυπήσει Κεδέρη και Αραμπατζή!
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Μπάουερ είναι τουλάχιστον προκλητικός στον τελευταίο τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Μπάουερ είναι προκλητικός στον τελευταίο τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αφού πριν ακόμα συμπληρωθούν 20 λεπτά στον αγώνα προσπάθησε να χτυπήσει τον Χρήστο Κεδέρη, τον Βαγγέλη Αραμπατζή και κάνει συνεχώς χειρονομίες προς τον κόσμο!

Σήμερα στο ΟΑΚΑ κρίνεται το πρωτάθλημα και ο Αυστριακός τερματοφύλακας έχει έρθει να παίξει τον τελευταίο του αγώνα στην Ελλάδα με εμφανή σκοπό. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι προκλήσεις του ξεπερνούν κάθε προηγούμενο για τον ίδιο καθώς από τότε που έφυγε από την ΑΕΚ και πήγε στον Ολυμπιακό πάντα προκαλεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το σημερινό όμως είναι άνευ προηγουμένου. Στο πρώτο λεπτό και μετά από μια απόκρουση σε σουτ του Χρήστου Κεδέρη, έσκυψε απο πάνω του και πανηγύριζε προκλητικά, ενώ έκανε ύψωνε και τις γροθιές του μπροστά από το πρόσωπο του εξτρέμ της ΑΕΚ. Ο Κεδέρης απάντησε λίγα λεπτά αργότερα με μια γκολάρα στα… μούτρα του.

Στο 17ο λεπτό όμως, ο Μπάουερ ξεπέρασε κάθε προκλητικό προηγούμενο ακόμα και για την γραφική του φύση. Μετά από ένα σουτ παίκτη της Ένωσης, η μπάλα έγινε διεκδικούμενη, ο Βαγγέλης Αραμπατζής έπεσε με αυτοθυσία για να την πιάσει και ο Μπάουερ βούτηξε με ποδοσφαιρικό τάκλιν. Ακόμα και ο… Μπριχ θα έβγαζε κόκκινη κάρτα σε αυτό.

Οι διαιτητές του τελικού όμως αφού είδαν τη φάση σε Instant Replay, αποφάσισαν να δώσουν απλή δίλεπτη στον γραφικό Αυστριακό που μετά το σημερινό ματς επιστρέφει να κλείσει την καριέρα του στην χώρα του.ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προκλητικός και επικίνδυνος Μπάουερ - Δεν αποβλήθηκε παρότι πήγε να χτυπήσει Κεδέρη και Αραμπατζή! ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προκλητικός και επικίνδυνος Μπάουερ - Δεν αποβλήθηκε παρότι πήγε να χτυπήσει Κεδέρη και Αραμπατζή! ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προκλητικός και επικίνδυνος Μπάουερ - Δεν αποβλήθηκε παρότι πήγε να χτυπήσει Κεδέρη και Αραμπατζή!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X