ΑΕΚ: Κορυφαίος της Super League στα εύστοχα γεμίσματα ο Άμραμπατ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κορυφαίος της Super League στα εύστοχα γεμίσματα ο Άμραμπατ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Νόρντιν Άμραμπατ διέπρεψε σε μια συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στη φετινή πορεία της ΑΕΚ ήταν ο Νόρντιν Άμραμπατ. Στην αρχή ερχόταν από τον πάγκο κυρίως και έμπαινε στα παιχνίδια για να αλλάξει το τέμπο και να βάλει φωτιά σε ματς που έδειχναν κλειδωμένα για την Ένωση.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Νίκλας Ελίασον, έκανε τον Πελάδο να επιστρατεύσει στη βασική ενδεκάδα τον Άμραμπατ, ο οποίος στο μεγαλύτερο κομμάτι αυτών των αγώνων ανταποκρίθηκε καλά. Δεν έλειψαν οι γνωστές του εκλάμψεις, ωστόσο έμεινε ένα αρκετά θετικό πρόσημο. Όταν ο Ελίασον επέστρεψε μάλιστα και δήλωσε «έτοιμος»ο Αλμέιδα θέλησε να ανταμείψει τον Άμραμπατ κρατώντας τον για ακρετό ακόμα καιρό στην βασική ενδεκάδα.

Μάλιστα, έφτασε να είναι ο κορυφαίος παίκτης της Super League σε εύστοχα γεμίσματα και σέντρες. Συγκεκριμένα ολοκλήρωσε τη σεζόν με 80 εύστοχα γεμίσματα, όντας μπροστά από τον Σόρια του ΠΑΣ, τον Μπερνάρ του Παναθηναϊκού, τον Λάρσον του ΟΦΗ και τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Super League

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X