ΑΕΚ: Μέχρι και αύριο στα Τρίκαλα οι κούπες του νταμπλ!

ΑΕΚ: Μέχρι και αύριο στα Τρίκαλα οι κούπες του νταμπλ!
Photo Credits: INTIME

Τα τρόπαια που κατέκτησε φέτος η ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανηγυρική ήταν η ατμόσφαιρα επικράτησε στα Τρίκαλα για την υποδοχή της κούπας των πρωταθλητών της ΑΕΚ.

Τα τρόπαια που κατέκτησε φέτος η ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ώστε να έχουν την ευκαιρία να τα δουν όσοι περισσότεροι φίλοι της ομάδας γίνεται.

Πρώτος σταθμός ήταν τα Τρίκαλα, όπου επικράτησε ενθουσιασμός από εκατοντάδες φίλους της ομάδας, οι οποίοι έστησαν ένα όμορφο πάρτι για την υποδέχτηκαν το τρόπαιο της Super League.

Η κούπα θα βρίσκεται στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (2/6) και η παρουσίασή της θα γίνεται καθημερινά από τις 09:00 ως τις 21:00, σε ολιγομελείς ομάδες (έως τρία άτομα ή μία οικογένεια).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΑΕΚ: Μέχρι και αύριο στα Τρίκαλα οι κούπες του νταμπλ! ΑΕΚ: Μέχρι και αύριο στα Τρίκαλα οι κούπες του νταμπλ! ΑΕΚ: Μέχρι και αύριο στα Τρίκαλα οι κούπες του νταμπλ! ΑΕΚ: Μέχρι και αύριο στα Τρίκαλα οι κούπες του νταμπλ! ΑΕΚ: Μέχρι και αύριο στα Τρίκαλα οι κούπες του νταμπλ!

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X