Μία ακόμα κούπα που πρέπει να σηκώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Μία ακόμα κούπα που πρέπει να σηκώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος για την τελική μάχη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στο χάντμπολ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Τετάρτης, ελπίζουμε, ευχόμαστε και πιστεύουμε όλοι ότι θα είναι ένα ακόμα σπουδαίο βράδυ για την ΑΕΚ. Και θα είναι. Μια ακόμα μεγάλη βραδιά για τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, το τμήμα που στα δύσκολα χρόνια, κράτησε ψηλά τη σημαία του συλλόγου, η ομάδα που μας έκανε υπερήφανους με τις τεράστιες επιτυχίες και στην Ευρώπη με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τρεμπλ πριν από δύο χρόνια, δίνει την τελευταία και πιο καθοριστική μάχη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Κι αυτή την ΚΟΥΠΑ, πρέπει να την σηκώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο «Γ. Κασιμάτης». Με μεγάλη προσοχή, με νηφαλιότητα για να μην πέσει κανείς στις δεδομένες παγίδες που θα στηθούν. Με ΠΑΘΟΣ, με ΦΩΝΗ και με ΜΥΑΛΟ από την αρχή ως το τέλος.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δει κι έχει καταλάβει. Και δεν θα… μασήσει από τη διάθεση του οποιουδήποτε να ασχοληθούμε με το δικό του σόου και με την πιθανότατη πρόθεση για διακοπή του αγώνα ή για εκκένωση.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, το πάθος και η στήριξη του οποίου στο χάντμπολ, δεν είναι συγκρίσιμο μέγεθος με οποιονδήποτε αντίπαλο, θα δώσει το δικό του ρεσιτάλ, το δικό του σόου στήριξης, που δίνει πάντα στην ομάδα μας φτερά προκειμένου να πετάξει προς τον τίτλο.

Η ομάδα είναι πανέτοιμη, είναι αποφασισμένη, είναι πεινασμένη για τον τίτλο και δεν θα πρέπει τίποτα μα τίποτα να της κόψει, την ορμή και το ρυθμό της.

Η ΑΕΚ θα νικήσει, θα σηκώσουν πρώτα οι πρωταγωνιστές την κούπα ψηλά, με τον κόσμο να τραγουδάει από τις κερκίδες και δίχως να μπει κανένας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια, η κούπα θα έρθει και στις κερκίδες για μια ακόμα… ORIGINAL αποθέωση! Πάμε γερά για μια ακόμα μαγική βραδιά για την ΑΕΚ μας!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X