«Έχει εναλλακτική λύση-έκπληξη η Τράμπζονσπορ για μέσο»

«Έχει εναλλακτική λύση-έκπληξη η Τράμπζονσπορ για μέσο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί τον πρώτο στόχο της Τράμπζονσπορ για τη μεσαία γραμμή, αλλά εξετάζονται και εναλλακτικές λύσεις. Σύμφωνα με την «Fanatik» ο Νέναντ Μπιέλιτσα έχει κι άλλον παίκτη στα υπόψη, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Πάντως, ο στόχος παρακολουθείται εδώ και καιρό και ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση του Έλληνα άσου, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Εκτός από την ποιότητα του Κουρμπέλη, στην ομάδα της Τραπεζούντας συνυπολογίζουν και το γεγονός ότι θα αποκτηθεί ως ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν κάποιο ποσό, πέρα από το συμβόλαιο του παίκτη.

Ωστόσο, η Τράμπζονσπορ ετοιμάζεται να δεχτεί ένα… δώρο από τη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Τααβόν αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον Φλάβιο, ο οποίος αγωνίζεται εκεί δανεικός, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Έτσι, δύο εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία της ομάδας, ενισχύοντας το μεταγραφικό μπάτζετ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X