Με σφραγίδα Αλμέιδα, η ΑΕΚ «έκλεψε» τον Πήλιο από τον Ολυμπιακό!

Με σφραγίδα Αλμέιδα, η ΑΕΚ «έκλεψε» τον Πήλιο από τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Με την απόκτηση του Σταύρου Πήλιου η ΑΕΚ πήρε έναν παίκτη που ήθελε πολύ ο Αλμέιδα και τον άρπαξε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Πήλιος είναι πλέον και επισήμως παίκτης της ΑΕΚ. Όπως ενημερωθήκατε από το Σάββατο, η Ενωση έκανε τις κατάλληλες κινήσεις και «έντυσε» στα «κιτρινόμαυρα» τον 23χρονο αριστερό μπακ, που αποτέλεσε μια από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ηταν μια σπουδαία νίκη της ΑΕΚ στο μεταγραφικό επίπεδο, καθώς ο παίκτης είχε «καπαρωθεί» από τον Ολυμπιακό, αλλά εν τέλει προτίμησε την Ενωση.

Πως φτάσαμε στη σημερινή ενημέρωση της ΑΕΚ, αλλά και όσα σας είχαμε μεταφέρει εδώ και λίγα 24ώρα; Μεσολάβησαν δύο μήνες, όπου υπήρξε απόλυτη ανατροπή των δεδομένων. Στα τέλη Μαρτίου, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναγράφονταν η είδηση της απόκτησης του Πήλιου από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τότε υπήρχαν διθυραμβικές αναφορές για τον Πήλιο, που χαρακτηριζόταν ένα σύγχρονο μπακ και ως παίκτης που θα έκανε τη διαφορά.

Ο ρόλος του Αλμέιδα

Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Είναι δεδομένο και αποτελεί πάγια πολιτική της Ενωσης, να ψάχνει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά για την ενίσχυση της. Καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή είχε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Πήλιος είναι παίκτης που ξεχώρισε και ήθελε από την Ελλάδα ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ. Διότι, πέρα από κάθε επικοινωνιακή νίκη, το σημαντικό σε μια μεταγραφή είναι οι καθαρά αγωνιστικοί λόγοι. Και στην ΑΕΚ, ήθελαν πολύ αυτόν τον παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X