Σιντιμπέ: «Μεγάλη στιγμή το νταμπλ με την ΑΕΚ, θέλουμε πολύ να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Σιντιμπέ: «Μεγάλη στιγμή το νταμπλ με την ΑΕΚ, θέλουμε πολύ να μπούμε στους ομίλους του Champions League»
Photo Credits: INTIME

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία το 2018 μίλησε για την ονειρική χρονιά της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαζί με την ΑΕΚ επιστροφή στους τίτλους υπήρξε και για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, με τον Γάλλο αμυντικό να πανηγυρίζει το νταμπλ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία το 2018 μίλησε στο bnsports.gr για την επιλογή του να έρθει στην ομάδα και δήλωσε δικαίωση για την απόφαση να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Πιο αναλυτικά ο Γάλλος αμυντικός τόνισε: «Πρόκειται για μία σπουδαία στιγμή. Για τον σύλλογο, για τους παίκτες, για τους οπαδούς και εμένα τον ίδιο. Γνωρίζω πως η ΑΕΚ μετρούσε τρεις συνεχόμενες ήττες απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο σε τελικούς Κυπέλλου. Τελικά τα καταφέραμε και μάλιστα, με δέκα παίκτες! Δεύτερος τίτλος, σε μία πάρα πολύ καλή σεζόν. Σίγουρα κάθε τίτλος είναι σπουδαίος. Είχα τη χαρά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, να απολαύσω το κορυφαίο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά κι αυτό το νταμπλ, είναι κάτι σπουδαίο για εμένα! Γράψαμε ιστορία!».

Παράλληλα ο Σιντιμπέ μίλησε για τον Ματίας Αλμέιδα, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο: «Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μας πίεζε συνεχώς, για να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ πάθος. Ξέρει πώς να σου δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Έχει κερδίσει δικαιολογημένα τα αποδυτήρια».

Τέλος αναφέρθηκε στην νέα σεζόν και στην προσπάθεια της ΑΕΚ για το Champions League: «Το Champions League δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά σίγουρα, το θέλουμε πολύ. Ας ανακτήσουμε δυνάμεις στις διακοπές και όταν επιστρέψουμε, δουλεύοντας σκληρά και με ταπεινότητα, θα παλέψουμε για την παρουσία μας σε αυτό».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X