ΑΕΚ: To νταμπλ ξεκινάει το ταξίδι του από τα Τρίκαλα και την Ζάκυνθο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: To νταμπλ ξεκινάει το ταξίδι του από τα Τρίκαλα και την Ζάκυνθο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Ένωσης γνωστοποίησε τις πρώτες δύο περιοχές στις οποίες θα μεταβούν οι δύο τίτλοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενθουσιασμός επικρατεί σε όλη την Ελλάδα για την ΑΕΚ, έπειτα από την ολοκλήρωση του double.

Για αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι οι δύο τίτλοι θα βρεθούν σε πολλές πόλεις της χώρας προκειμένου να έρθει κοντά στους φίλους της ομάδας. Η αρχή θα γίνει από τα Τρίκαλα και την Ζάκυνθο με την Ένωση να αναφέρει ότι θα βρεθεί στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Η υποδοχή του θα γίνει σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 19:00, στον χώρο του Μουσείου. Η παρουσίαση θα γίνεται και τις τρεις ημέρες, τις ώρες 09:00 – 21:00, με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή μία οικογένεια).

Παράλληλα το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρίσκεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην Ζάκυνθο. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 20.00 θα εκτίθεται για τους φίλους της ΑΕΚ στο εστιατόριο «Ποπολάρος», σε ειδική εκδήλωση για τους φίλους της ομάδας μας.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ: «Ξεκινάει από τα Τρίκαλα και την Ζάκυνθο, η δράση που ανακοινώσαμε πριν μερικές μέρες κι αφορά την παρουσίαση των τροπαίων του ιστορικού νταμπλ της ομάδας μας σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την χώρα.
Το τρόπαιο του Πρωταθλήματος Ελλάδας θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Η υποδοχή του θα γίνει σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 19:00, στον χώρο του Μουσείου.
Η παρουσίαση θα γίνεται και τις τρεις ημέρες, τις ώρες 09:00 – 21:00, με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή μία οικογένεια).
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρίσκεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην Ζάκυνθο. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 20.00 θα εκτίθεται για τους φίλους της ΑΕΚ στο εστιατόριο «Ποπολάρος», σε ειδική εκδήλωση για τους φίλους της ομάδας μας.»

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X