ΑΕΚ: Παρούσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 - Έχει ξεχωρίσει τον Ουρουγουανό Λουτσιάνο Ροντρίγκες

ΑΕΚ: Παρούσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 - Έχει ξεχωρίσει τον Ουρουγουανό Λουτσιάνο Ροντρίγκες
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 και έχει ξεχωρίσει τον Ουρουγουανό επιθετικό Λουτσιάνο Ροντρίγκες της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι παρούσα με scout στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 που φιλοξενείται στην Αργεντινή και έχει ξεχωρίσει περίπτωση Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή.

Με τον Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του στην ΑΕΚ. Η Ένωση δουλεύει πολύ στο scouting παικτών και η επιβεβαίωση ήρθε πριν από λίγο στο EFE. Και τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα του Φαμπιάν Σαλίνας που είναι στην Αργεντινή για λογαριασμό της ΑΕΚ και χθες είδε το ματς της Τυνησίας με την Ουρουγουάη που έληξε με 1-0 με γκολ πέναλτι του Φράνκο Γκονζάλες στο 90+3′.

Μάλιστα, ο Σαλίνας έκανε και δήλωση υποστηρίζοντας πως «πρώτα αναζητώ τους καλύτερους παίκτες κάθε χώρας και με βάση αυτά που έχει η ΑΕΚ, βλέπω αν μπορεί να χωρέσει στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Ματίας Αλμέιδα».

«Υπάρχουν νέα ταλέντα παντού και το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 είναι ένα καλό στοίχημα για να ψαρέψουμε ταλέντα του μέλλοντος», ανέφερε ακόμη.

Και πάμε τώρα στο προκείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαλίνας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 19χρονου επιθετικού, Λουτσιάνο Ροντρίγκες της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. Μάλιστα το επιβεβαίωσε και ο Σαλίνας λέγοντας πως είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X