Σπαλέτι: Αποχαιρέτησε την Νάπολι και μένει εκτός πάγκων για ένα χρόνο

Σπαλέτι: Αποχαιρέτησε την Νάπολι και μένει εκτός πάγκων για ένα χρόνο
Photo Credits: INTIME

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε γνωστό πως δεν θα είναι σε πάγκο ομάδας για την επόμενη χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος εποχής για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στην Νάπολι.

Λίγες ώρες μετά από τη δήλωση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σύμφωνα με την οποία «ο Σπαλέτι μου είπε πως ο κύκλος του στην Νάπολι τελείωσε», ήρθε και η επικύρωσή της, με τον 64χρονο προπονητή να αποχαιρετάει την Νάπολι και να προαναγγέλλει πως τη νέα σεζόν δεν θα βρεθεί στον πάγκο κάποιας ομάδας, ώστε να ξεκουραστεί.

«Μερικές φορές, αφήνεις κάποιον από υπερβολική αγάπη. Τώρα δεν είμαι σε θέση να δώσω στην Νάπολι όλο αυτό που αξίζει. Έχω ανάγκη να ξεκουραστώ. Αισθάνομαι κουρασμένος.

Χρειάζεται να μείνω για λίγο εκτός. Δεν θα προπονήσω την Νάπολι ή κάποια άλλη ομάδα. Θα σταματήσω για έναν χρόνο», τόνισε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της παρουσίας του σε εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας (29/05).

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X