Στο φινάλε θα κριθεί ο τίτλος στο Βέλγιο μετά το 1-1 στο ντέρμπι, Αντβέρπ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Στο φινάλε θα κριθεί ο τίτλος στο Βέλγιο μετά το 1-1 στο ντέρμπι, Αντβέρπ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι τίτλου της Jupiler League δεν ανέδειξε νικητή, αλλά είχε κερδισμένη την Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα της Αμβέρσσας αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1 με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ κι ετσι μία αγωνιστική πριν το φινάλε των play off κρατά την τύχη στα χέρια της για να «κόψει πρώτη το νήμα» και να πανηγυρίσει τον τίτλο, μιας και στην ισοβαθμία υπερτερεί της αντιπάλου της.

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 57ο λεπτό η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και βρισκόταν πίσω στο σκορ από το γκολ του Γιάνσεν στο 14΄, κατάφερε με το αυτογκόλ του Βερμέρεν στο 80΄ να ισοφαρίσει και να μείνει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου.

Πλέον, στο ματς που ακολουθεί ανάμεσα στην Μπριζ και στη Γκενκ, σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, τότε θα πλησιάσουν στο -1 από τους δύο συμπρωτοπόρους και η τελευταία αγωνιστική θα είναι ένα πραγματικό θρίλερ.

Στις 3/06 η Γκενκ θα υποδεχθεί την Αντβέρπ, ενώ η Ουνιόν την Μπριζ. Να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα πάρει την 2η θέση στην τελική βαθμολογία θα είναι μία εκ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X