Σπουδαία κίνηση από τον Μάνταλο: Η επίσκεψη-έκπληξη στο Κέντρο θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας για τον μικρό Σέργιο (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία κίνηση από τον Μάνταλο: Η επίσκεψη-έκπληξη στο Κέντρο θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας για τον μικρό Σέργιο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το άλλο πρόσωπο του άσου της ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου που έκανε επίσκεψη-έκπληξη στο Κέντρο θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας για τον μικρό Σέργιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ημέρα χαράς και ενθουσιασμού για τον μικρό οπαδό της ΑΕΚ, Σέργιο που δέχθηκε την επίσκεψη-έκπληξη από τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο Μάνταλος επισκέφθηκε τον μικρό Σέργιο στο Κέντρο θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας και του έδωσε απερίγραπτη χαρά.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ημέρα χαράς και ενθουσιασμού για τον μικρό οπαδό της ΑΕΚ ,Σέργιο! Η έκπληξη από την επίσκεψη του διεθνή ποδοσφαιριστή , @petros_mantalos , που αγωνίζεται στην ΑΕΚ και στην Εθνική Ελλάδος, ήταν αρκετή για να του μείνει αξέχαστη η σημερινή ημέρα! Ευχαριστούμε πολύ @petros_mantalos για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και την χαρά που έφερες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη βήμα βήμα-Ιπποθεραπεία (@vimavima.hippotherapy)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X