Ντοναρούμα: «Ήμασταν άτυχοι με την Μπάγερν»

Ντοναρούμα: «Ήμασταν άτυχοι με την Μπάγερν»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, παραχώρησε συνέντευξη στο «Onze Mondial» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Παρί από την Μπάγερν, ήμασταν άτυχοι δήλωσε ο Ιταλός πορτιέρο.

«Φυσικά και θα μπορούσαμε καλύτερα. Πέρα από την συλλογική δύναμη,  χρειαζόμασταν λίγη περισσότερη τύχη», δήλωσε ο 24χρονος Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν κι εξήγησε:

«Το πρώτο μας νοκ άουτ ματς, ήταν ένας πρόωρος τελικός. Οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες και όλα τα σενάρια, ήταν πιθανά. Θα μπορούσαμε να τους είχαμε… πληγώσει περισσότερο. Εχουμε τύψεις, αλλά δυστυχώς, έγινε έτσι. Το Champions League είναι για μία ομάδα κάθε χρόνο και όλες οι ομάδες ανυπομονούν. Σε κάθε περίπτωση, η Παρί Σεν Ζερμέν, αξίζει να το κατακτήσει. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε του χρόνου».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X