Όλα εδώ πληρώνονται!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την πιο ηδονική σεζόν στην ιστορία του συλλόγου και έχει υστερόγραφα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζούμε αν όχι την πιο σημαντική περίοδο της ιστορίας της ΑΕΚ, μία από τις πιο σημαντικές. Η σεζόν 2022-2023 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά μας. Ειδικά αυτό το οκτάμηνο από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι το Μάιο. Γιατί αυτό που κατάφερε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το θέμα του γηπέδου και της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά η «Ένωση» που έφτιαξε και εξέλιξε ο Ματίας Αλμέιδα, είναι με μία λέξη επικό…

Αυτό που πέτυχε φέτος ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ -ο κανονικός και όχι αυτός με τον τοπικό προσδιορισμό και την αλλαγή σήματος- είναι ανεπανάληπτο. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε ως τέταρτο φαβορί. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είχε κάνει δύο ήττες. Ακολούθησε η επιστροφή στα «ιερά χώματα» και ξεκίνησαν τα πάρτι!

Στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν στο -8. Στο τέλος της κανονικής περιόδου ήταν στο -2 και στο τέλος του πρωταθλήματος τερμάτισε στο +5! Στο Κύπελλο δε, απέκλεισε τον Ολυμπιακό με εμφατικό τρόπο και στον τελικό διέσυρε τον οργανισμό που μας τα είχε κάνει τσουρέκια… Τερκενλή!

Πρόκειται για αυτούς που θα έρχονταν να κάνουν το πρώτο διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για αυτούς που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει αποβολή του Ίνγκασον στην Τούμπα στη φάση με τον Λιβάι Γκαρσία και όταν έγινε η φάση του Ρότα με τον Τάισον έτρεχαν σαν παλαβοί για να πάρουν τη (σωστή) κόκκινη από τον Μπριχ! Και έτσι και γιουβέτσι σωστά; Τα δικά μας, δικά μας, τα δικά σας πάλι δικά μας.

Είναι οι ίδιοι που στην Τούμπα προσπάθησαν να μας πείσουν ότι στο 0-1 με την κλοπή του αιώνα στο γκολ του Άμραμπατ αδικήθηκαν! Οι ίδιοι που στον τελικό όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα και τραυματίστηκε ο Γκαρσία, όχι μόνο δεν έβγαλαν έξω τη μπάλα για fair play, όπως είχε κάνει ο Χατζισαφί στην Τούμπα για παράδειγμα, αλλά έτρεξαν να βρούνε το γκολ! Κόντρα σε… εννιά! Αλλά είναι τόσο λίγοι που στην πάσα που έκαναν έβγαλαν τη μπάλα… πλάγιο!

Είναι οι ίδιοι που έστειλαν άνθρωπο πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ για να κάνει βλαχομαγκιές που δεν πέρασαν (γιατί με την αγέλη του Αλμέιδα δεν μπλέκεις) και ήρθε αυτή η «αλητεία» του Φερνάντες να τους αποτελειώσει! Να δεις πως το έλεγε μία ψυχή… Κάρμα!

Μπορεί να ήθελε ο Θεός να περάσουμε πολλά, να ακούσουμε πολλά περισσότερα, αλλά πάντα ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! Και στο γήπεδο όπου έγινε η ΚΛΟΠΗ του Κυπέλλου και μετά με υφάκι έλεγαν «ελάτε να ξαναπαίξουμε» ενώ είχε γίνει η απονομή και είχαν πανηγυρίσει και στη Θεσσαλονίκη, έμελλε να βιώσουν τον απόλυτο ποδοσφαιρικό εξευτελισμό! Με παίκτη λιγότερο από το 6’ έφαγαν δύο και τέζα. Όχι όπως αυτοί που όταν έχασαν παίκτη, έχασαν μαζί και τα αυγά και τα πασχάλια…Όλα εδώ πληρώνονται!

Είχαν προηγηθεί βεβαίως και τα… γλέντια στην «Αγιά-Σοφιά», εκεί όπου ο Ρουμάνος τεχνικός την πρώτη φορά έπαθε παράκρουση και άρχισε να προκαλεί και τη δεύτερη έχασε την προπονητική του ταυτότητα! Υπήρχε ενδιάμεσα όπως προανέφερε και το ηδονικό 0-1 με τον Αραούχο στο εξοχικό και για το φινάλε κρατούσαμε το έπος της προηγούμενης Τετάρτης! Και ήταν όλοι τους εκεί! Εντάξει σχεδόν όλοι. Ήταν αυτοί που έπρεπε και από τη διοίκηση και από το προπονητικό επιτελείο και από τους παίκτες.

Από το 2018, όλη αυτή η κουστωδία προσπαθούσε να βρει τρόπο για να «υποβιβάσει» την ΑΕΚ. Πίστεψαν, επειδή έλειψε η ΑΕΚ ότι θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση της. Γελάνε και τα τσιμέντα! Και τι δε διαβάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Μετρούσαν την ιστορία από εκεί που τους συνέφερε, ανακάλυψαν νέα… μεγέθη σβήνοντας την ιστορία της πελατειακής τους σχέσης με την ΑΕΚ. Ανακάλυψαν μέχρι και ότι έχουν περισσότερο… κόσμο!

Θα μου πει κανείς, «ρε Βούλγαρη και εσύ τι είσαι; Αστυνομία ονείρων και φαντασίας;. Άλλωστε εδώ στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι!». Δεκτό! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εγώ θα πρέπει να κάθομαι και να ακούω την κάθε αρλούμπα που προσπαθούν να επιβάλλουν χάρη στον… στρατό των media! Sorry κιόλας. Και όπως ακριβώς αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν, έτσι έχω το δικαίωμα και εγώ.

Δύο από τους μεγαλύτερους προπαγανδιστές όλης αυτής της άθλιας σπέκουλας εις βάρος της ΑΕΚ, ο Τζόλε του Βορρά και ο υπέρμαχος της αιώνιας κλάψας με έμβλημα το ΠΟΚ (μία από τις πρώτες ονομασίες τους σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής), έμελλε να το πιούνε όλο το πικρό ποτήρι! Και δεν άφησαν όχι γουλιά, αλλά ούτε σταγόνα! Και μαζί τους και μερικοί Ρανταπλάν με τους οποίους θα ασχοληθώ μετά…

Η ΑΕΚ φέτος, απέδειξε ότι με το δικό της γήπεδο, κάτι που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια, είναι άλλη ομάδα. Με έναν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο της ακόμα και οι παίκτες που όλοι μας είχαμε στήσει στον τοίχο (φυσικά και εγώ μέσα σε αυτούς), έδειξε ότι μπορεί να κάνει ότι χρειάζεται για να βουλώσουν τα στόματά τους οι φαφλατάδες!

Το έκανε με τον Ολυμπιακό σχεδόν σε όλα τα ματς. Το έκανε με τον Παναθηναϊκό εκεί που η μπάλα έκαιγε. Το έκανε και με τους πολυλογάδες οι οποίοι διαβάζουν ότι γράφω στον Δικέφαλο ή στα social και παίρνουν τηλέφωνο για να κλαφτούν…

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μία μαγική χρονιά και είναι καβάλα στο άλογο. Έχει μία διοίκηση που είναι παρούσα και όχι απούσα, ούτε δηλητηριάζει πρωί μεσημέρι και βράδυ το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε βάζει άλλους όπως προπονητή και παίκτες να πάρουν αποφάσεις για εκείνη.

Η ΑΕΚ τη νέα σεζόν ξεκινάει από τη θέση του φαβορί. Όλοι ενδιαφέρονται για τις μεταγραφές, αλλά αν δεν πει η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα τι θέλουν εγώ δε θα αρχίσω τις βαθυστόχαστες αναλύσεις. Υπάρχουν τα ξεκάθαρα ζητήματα. Του Πινέδα, τι θα γίνει με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, αν θα υπάρξει πώληση του Λιβάι… Όλα στην ώρα τους. Προς το παρόν απολαμβάνουμε αυτό που ζήσαμε!

Αντίπαλος της ΑΕΚ τη νέα σεζόν (πάντα στο χορτάρι) θα είναι όποια ομάδα κάνει σωστές κινήσεις. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα ακόμα δεν έχει προπονητή. Κέρδισε χρόνο επειδή η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πήρε τον Ζέκα για να κλείσει την καριέρα του (δεν το λες δηλαδή κίνηση ενίσχυσης) και δεν ξέρει ακόμα αν θα κρατήσει τον Κουρμπέλη. Όσο για τον Πάοκ, στα μάτια μου είναι σε διαδικασία αποσύνθεσης. Σήμερα αποφάσισαν λέει πως θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης για την επόμενη μέρα. Μάλλον για την προηγούμενη αποφάσιζαν… άλλοι, όπως διαβάζω στα ρεπορτάζ τους, έτσι για να περνάω την ώρα μου και για να γελάσω πριν πέσω για ύπνο.

Το θέμα πλέον για όλους εμάς είναι πως θα περάσουν οι μέρες, μέχρι να ξαναδούμε την ΑΕΚ που ερωτευτήκαμε φέτος ξανά από την αρχή!

ΥΓ: Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ του φιναλίστ που την προηγούμενη μέρα του τελικού, στην εκπομπή τους στο youtube, ασχολήθηκαν με το… τουπέ που είχα όταν πήγα να πάρω τη διαπίστευση. Θα έπρεπε (για αυτούς) να πάω μάλλον με το κεφάλι σκυμμένο, να τους χαιρετήσω και να τους… φιλήσω σταυρωτά.

Να είστε καλά και οι τέσσερις (τρεις μπροστά συν ένας που κρατούσε την κάμερα) μου φτιάξατε το βράδυ! Ελπίζω «παιδάκια» να σας άρεσε και το τουπέ που είχα μετά τον τελικό! Εκεί όπου είχατε κατεβάσει τα κεφαλάκια σας κάτω (μάλλον από τη «φάπα») και κάνατε ότι δε με βλέπετε και δεν με ακούτε…

ΥΓ 2: Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον Γκαρσία! Αυτό δείχνει σε τι επίπεδο είναι πλέον η ομάδα. Βλέπετε ο Μελισσανίδης χωρίς να κάνει ΑΜΚ 172 εκατ. ευρώ έχει φέρει την ΑΕΚ από τα χαμηλά στα ψηλά! Όχι όπως μία άλλη ομάδα που χρυσοπλήρωσε τα πάντα για ένα πρωτάθλημα και κάθε χρόνο πάει και χειρότερα…

ΥΓ 3: Εγώ πάντως θα τον κρατούσα τον Λουτσέσκου στον Πάοκ. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Για αυτό: «Ραζβάν γερά και να τους τα πάρεις χοντρά και φέτος! 1,7 είναι αυτό…»!

ΥΓ 4: Να ενημερώσω πως αν θιχτούν κάποιοι από το blog ή από τα υστερόγραφα να μην αρχίσουν πάλι τα τηλέφωνα και την κλάψα…

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X