Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρότεινε άμεσα αλλαγή του ΚΑΠ για τον covid που δεν είναι πλέον «πανδημία»

Super League: H AEK προτείνει μαζί με το πρόγραμμα της κανονικής διάρκειας να βγαίνει και αυτό των πλέι οφ για διαφάνεια
Photo Credits: INTIME

Τι πρότεινε η ΑΕΚ σχετικά με τον κορωνοϊό και η... συμφωνία Καραπαπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα μια φορά, συγκεκριμένες προτάσεις έκανε η ΑΕΚ στο ΔΣ της Super League.

Oσον αφορά το κανονιστικό πλαίσιο του νέου πρωταθλήματος κι επειδή η επιτροπή που ασχολήθηκε με αυτό είχε οριστικοποιήσει τις προτάσεις της πριν κηρυχθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η λήξη του χαρακτηρισμού της Covid ως πανδημίας, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε να υπάρξει αλλαγή αντίστοιχα και στον κανονισμό διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος έτσι ώστε να μην δημιουργείτε σύγχυση αντίστοιχη με αυτή μέσα στα πλέι οφ φέτος.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως σχολίασε κι ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του κ. Κώστα Καραπαπά πως αυτό είναι αυτονόητο πλέον καθώς δεν υπάρχει θέμα Covid ως πανδημία και ειδική συνθήκη.

Για να γίνει κατανοητό και ο ΚΑΠ που ίσχυε για φέτος έδινε απλά την δυνατότητα να θεωρηθεί o Covid lένας λόγος ανωτέρας βίας. Δεν όριζε σε καμιά περίπτωση αναβολή για κρούσματα κορωνοϊού. Έδινε την δυνατότητα εξέτασης αιτήματος για λόγους ανωτέρας βίας κι έδινε ως παράδειγμα πιθανή έξαρση κάποιας πανδημίας.

Τέλος υπήρξε και πρόταση -που πιθανότατα θα περάσει- από πλευράς ΠΑΟΚ για να θεσπιστεί αυξημένη πλειοψηφία για τις περιπτώσεις αποφάσεων για αναβολή αγώνα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X