Ουμτιτί: «Αυτό που έζησα στην Μπαρτσελόνα ήταν τέσσερα χρόνια φυλακή»

Μπαρτσελόνα: Στα δικαστήρια ο Ουμτίτι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σαμουέλ Ουμτίτι γύρισε πίσω στον χρόνο, στην περίοδο που πέρασε στην Μπαρτσελόνα, την ομάδα στην οποία εξακολουθεί να ανήκει και έκανε λόγο για μηδενική στήριξη σε εκείνον και τις δυνατότητές του, Αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην ιταλική Λέτσε και μιλώντας στο Canal Plus France ήταν σκληρός. «Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να νιώσω εκτίμηση, να νιώσω χρήσιμος, να νιώσω σεβασμό. Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Καταλονία στη φυλακή, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και στην καθημερινή ζωή», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Τη φετινή σεζόν στην Ιταλία προσθέτει ότι ένιωσε για άλλη μια φορά παίκτης συμμετέχοντας σε 23 αγώνες της Serie A. «Στην αρχή, αφού μετακόμισα στην Ισπανία, ένιωσα ότι με εκτιμούσαν, έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Μετά άρχισα να νιώθω δυσπιστία, ένιωσα άσχημα, συνειδητοποίησα ότι κανείς δεν πίστευε πια σε εμένα. Στο Σαλέντο έχω βρει το χαμόγελό μου και πάλι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Λατρεύω τη γλώσσα, το φαγητό, τη μόδα…».

Πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Ο σέντερ μπακ νιώθει πρωταγωνιστής και αυτό τον κάνει να απολαμβάνει. «Τώρα σκέφτομαι μόνο να αποφύγω τον υποβιβασμό». Και σκέφτεται να επιστρέψει στη Λυών. «Πριν από λίγο καιρό, ο φίλος μου ο Λακαζέτ ήρθε να με δει και σκεφτήκαμε ότι, πριν αποσυρθούμε, θα ήταν καλό να παίξουμε λίγο περισσότερο μαζί».

Ο Ουμτιτί, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Καμπ Νόου μέχρι τον Ιούνιο του 2026, υπέγραψε δανεικός στη Λέτσε για μία σεζόν. Ο Ουμτιτί θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο, όπου όμως δύσκολα θα συνεχίσει αφού ο Τσάβι δεν τον έχει στα πλάνα του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X