Ρότα: «Η κόκκινη μού το χάλασε κάπως, αλλά πήραμε αυτό που αξίζαμε» (ΦΩΤΟ)

Ρότα: «Η κόκκινη μού το χάλασε κάπως, αλλά πήραμε αυτό που αξίζαμε» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής αμυντικός της Ένωσης μίλησε για την αποβολή του αλλά και το δεύτερο φετινό τίτλο της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάζαρος Ρότα μπορεί να μην το χάρηκε όσο θα ήθελε, παρόλα αυτά δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες του και τόνισε ότι η ομάδα άξιζε το double.

Δεν το χάρηκε φυσικά γιατί ο διεθνής ακραίος αμυντικός αποβλήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με απευθείας κόκκινη, αφού τράβηξε τον Τάισον, που έβγαινε μόνος του απέναντι στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ έδειξε από την αρχή στεναχωρημένος φεύγοντας κατευθείαν για τα αποδυτήρια, παρόλα αυτά στο τέλος και με το τελευταίο σφύριγμα ξέδωσε και έβγαλε όλη την πίεση που είχε. Για αυτό φρόντισαν οι Άρολντ Μουκουντί και Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι πέτυχαν τα νικητήρια γκολ της Ένωσης.

Ο Ρότα έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καλός στα λόγια πάντως θα ήθελα να μοιραστώ το πως αισθάνομαι ίσως για πρώτη φορά μέσω μιας δημοσίευσης. Ένα ακόμη τρόπαιο που μας άξιζε, ένα τρόπαιο που μας δίνει τεράστια χαρά, που παλέψαμε μέχρι το τέλος, για εμένα δεν κύλησε ακριβώς όπως το είχα φανταστεί και σίγουρα όπως θα ήθελα να το θυμάμαι. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο αυτό το ένα δευτερόλεπτο που δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος που δεν παίζει ποδόσφαιρο τι σημαίνει ήταν η αιτία που μου το χάλασε κάπως. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ευχαριστώ όλους τους για την προσπάθεια που καταβάλανε για την κατάκτηση και των δυο επάθλων για φέτος, μια χρόνια γεμάτη δυσκολίες και πολλές θυσίες που λίγοι ξέρουν και που πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Double trouble».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐿𝒶𝓏𝒶𝓇𝑜𝓈 𝑅𝑜𝓉𝒶𝓈 (@rotas_lazaros)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X