ΑΕΚ: Προσκεκλημένες σε τουρνουά στην Ηγουμενίτσα Κωνσταντινίδου και Ξανθοπούλου

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπο του Ερμή Ηγουμενίτσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πασαδόρος και Αρχηγός Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και η πασαδόρος Παναγιώτα Ξανθοπούλου της κυπελλούχου Ελλάδας ΑΕΚ θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στο τουρνουά mini volley που διοργανώνει η ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας την Κυριακή 28 Μαϊου.

Οι δύο αθλήτριες της «Ένωσης» δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση του Ερμή και θα συμμετάσχουν στην γιορτή τους, έχοντας έτσι την ευκαιρία να μιλήσουν με νέα παιδιά και φυσικά να παίξουν και να φωτογραφηθούν.  Στο τουρνουά με την μεγαλύτερη πανελλαδικά συμμετοχή αθλητών και αθλητριών θα λάβουν μέρος σωματεία από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. Αμέσως μετά τους αγώνες θα ακολουθήσουν οι απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων προς όλους τους αθλητές-τριες και τα σωματεία τους. O ΕΡΜΗΣ θα προσφέρει για τους όλους τους συμμετέχοντες νερά, κρουασάν. Όπως σε κάθε τουρνουά έτσι και φέτος θα υπάρχουν Αθλήτες-τριες της Α1 που θα υπογράψουν αυτόγραφα στους-στις συμμετέχοντες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες απο Α΄ Δημοτικού μέχρι και ΣΤ’ Δημοτικού.

Ομάδες 4 ατόμων Α’ & Β’ Δημοτικού

Ομάδες 4 ατόμων Γ’ & Δ’ Δημοτικού

Ομάδες 4 ατόμων Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X