Στράντζαλη: «Το καλύτερο βήμα για την καριέρα μου η ΑΕΚ»

Δυνατή κίνηση της ΑΕΚ - Απέκτησε την διεθνή ακραία Όλγα Στράντζαλη
Photo Credits: INTIME

Η νέα αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε για την απόφαση της να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Όλγα Στράντζαλη αποτελεί τον νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η έμπειρη ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και στις πρώτες της δηλώσεις χαρακτήρισε την ΑΕΚ το καλύτερο βήμα στην καριέρα της.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Όλγα Στράντζαλη, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα προστεθώ κι εγώ στην οικογένεια της ΑΕΚ. Μετά από πολλές συζητήσεις, θεώρησα ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο βήμα για την καριέρα μου. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου έδειξαν εμπιστοσύνη και το βαρόμετρο στην απόφαση μου ήταν ο προπονητής μας, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συνεχίσει η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει τίτλους. Ως αντίπαλος, κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην έδρα της ΑΕΚ.

Μόνο να φανταστώ μπορώ πως θα είναι και η αντίθετη όψη, να έχεις δηλαδή όλο αυτό τον παθιασμένο κόσμο στο πλευρό σου. Ήταν πολύ σημαντικοί για την ΑΕΚ την περσινή χρονιά οι οπαδοί της και θα είναι ακόμη πιο σημαντικοί την φετινή. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες μαζί. Η ΑΕΚ επάξια έχει κερδίσει μια θέση στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το σημαντικό είναι να συνεχίσει να διεκδικεί όλα τα εγχώρια τρόπαια. Η ομάδα βγάζει υγεία και σταθερότητα προς τα έξω, το οποίο είναι σημαντικό για τους αθλητές που έρχονται να αγωνιστούν για αυτή. Με σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X