Με Πινέδα στο 4.50 η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Με Πινέδα στο 4.50 η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Η μεγάλη ώρα του νταμπλ έφτασε για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα του νταμπλ έφτασε για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (20:30) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet!

Λίγες μόλις μέρες μετά το πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την απονομή της κούπας της Super League, η ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται για ακόμα ένα τρόπαιο! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο στόχος της κατάκτησης του νταμπλ αποτελεί σίγουρα ένα ισχυρό κίνητρο για τους «κιτρινόμαυρους».

Η «Ένωση» θέλει να επιβεβαιώσει ξανά πως είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στην Ελλάδα και κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει φυσικά την ταμπέλα του φαβορί. Οι πρωταθλητές έδειξαν στα τελευταία ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς ότι δεν τους… βλέπουν αγωνιστικά και είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να κυριαρχήσουν σε ακόμα ένα παιχνίδι, ώστε να κλείσουν τη σεζόν με τον τρόπο που τους αξίζει. Στο 2.00 η νίκη της ΑΕΚ στον τελικό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά το τέμπο και να αποφύγει την πίεση των «κιτρινόμαυρων», όμως η ΑΕΚ διαθέτει την ποιότητα, την κλάση και την… φόρα από το πρωτάθλημα για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της από νωρίς. Στο 1.72 προσφέρεται το να σκοράρει η ΑΕΚ το πρώτο γκολ.

Η «Ένωση» θα βασιστεί ξανά στην εξαιρετική μεσοεπιθετική της γραμμή, η οποία έκανε… όργια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μάλιστα, αν θέλουμε να το προχωρήσουμε λίγο ακόμα, ο Ορμπελίν Πινέδα έδειξε πολλές φορές ότι πρωταγωνιστεί στα μεγάλα ντέρμπι και σίγουρα μπορεί να ξεχωρίσει σε ακόμα ένα σπουδαίο ματς. Σε απόδοση 4.50 να σκοράρει ο Ο.Πινέδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X