Ψηλά στη λίστα της Νάπολι ο Λουίς Ενρίκε, αν αποχωρήσει ο Σπαλέτι

Ψηλά στη λίστα της Νάπολι ο Λουίς Ενρίκε, αν αποχωρήσει ο Σπαλέτι
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά στο «αντίο» βρίσκονται Νάπολι και Σπαλέτι σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και ένας από τους βασικούς υποψήφιους διαδόχους του Ιταλού είναι ο Λουίς Ενρίκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Λουτσιάνο Σπαλέτι να οδήγησε τη Νάπολι στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια, το μέλλον του ωστόσο στον ιταλικό νότο δεν δείχνει μακρύ.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, υπάρχει ρήξη στις σχέσεις μεταξύ του Ιταλού και του προέδρου του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και ο 64χρονος δείχνει έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του.

Με τη Νάπολι λοιπόν έτοιμη να βγει στην αγορά για αναζήτηση προπονητή, τα ονόματα των υποψηφίων ήδη αρχίζουν να μαζεύονται. Ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα των Παρτενοπέι πάντως, βρίσκεται, σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, ο Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός μετά την απομάκρυνσή του από την εθνική ομάδα της χώρας του έχει απασχολήσει τόσο την Τσέλσι όσο και την Τότεναμ, χωρίς βέβαια να έχει υπάρξει κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής.

Ο Ντε Λαουρέντις είναι θαυμαστής του ποδοσφαίρου του Ενρίκε και θα ήθελε να τον δεί στους Παρτενοπέι, τη στιγμή που ενδιαφέρον δείχνει να προκύπτει μεταξύ άλλων και για τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X