Άρσεναλ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Σάκα

Ο Σάκα με τον Αρτέτα
Photo Credits: INTIME

«Δεν είναι απλώς ταλαντούχος, είναι μία ελκυστική προσωπικότητα, αγαπητή σε όλους» δήλωσε ο Αρτέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο συμβόλαιο με την Αρσεναλ υπέγραψε ο Μπουκάγιο Σάκα, καθώς ο σύλλογος του Λονδίνου θέλησε να τον ανταμείψει για τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του και παράλληλα να «δέσει» μακροπρόθεσμα έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Ο διεθνής Αγγλος επιθετικός δεσμεύεται πλέον με τους «κανονιέρηδες» ως το 2027 και θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στα χέρια του Μίκελ Αρτέτα, που είναι άλλωστε και αυτός που τον καθιέρωσε την τελευταία διετία.

«Το να κρατήσουμε τους καλύτερους νεαρούς μας είναι θεμελιώδες για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και ο Μπουκάγιο αποτελεί ήδη μία σημαντική μονάδα του τωρινού και του μελλοντικού ρόστερ» δήλωσε ο Αρτέτα. «Δεν είναι απλώς ταλαντούχος, είναι μία ελκυστική προσωπικότητα, αγαπητή σε όλους. Ολα τα εύσημα πηγαίνουν σε εκείνον και την οικογένειά του, για όλες τις προσπάθειές τους που του επέτρεψαν να φτάσει σε αυτό το επίπεδο» πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

«Τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα μέσα σε μία νύχτα, χρειάζονται χρόνο. Αυτός ο σύλλογος είναι η οικογένειά μου από τότε που ήμουν 8 ετών. Μου έχει δώσει τα πάντα και του έχω δώσει τα πάντα» είπε από την πλευρά του ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος τη φετινή χρονιά έχει σημειώσει 14 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X