Super League 2: Όρθια στον Ρέντη η ΑΕΚ Β' - Πήρε τον βαθμό από τον Ολυμπιακό Β' (1-1) με γκολ στο 90+5'!

Super League 2: Όρθια στον Ρέντη η ΑΕΚ Β' - Πήρε τον βαθμό από τον Ολυμπιακό Β' (1-1) με γκολ στο 90+5'!
Photo Credits: INTIME

Όρθια στον Ρέντη η ΑΕΚ Β', απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο 90+5' από τον Ολυμπιακό Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ έδειξε χαρακτήρα στον Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ και με γκολ στο 90+5′ απέδρασε με τον βαθμό από την έδρα των Πειραιωτών αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε πώς μετέδωσε το ματς το enwsi.gr

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα στο 41′

Από μία καλή φάση είχαν στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης η ΑΕΚ Β’ και ο Ολυμπιακός Β’. Στο 15′ η σέντρα του Τζούντα Γκαρσία πέρασε ανεκμετάλλευτη με τον Μπαγκαλιάνη να διώχνει προ του Χριστόπουλου με τους «ερυθρόλευκους» να απειλούν στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Χατζηεμμανουήλ να νικά σε τετ α τετ τον Μπα.

Στο 17′ ο Ολυμπιακός Β’ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λέλεκα στον Κωστή με τον ρέφερι να δείχνει «παίζετε», με την Ένωση στο 19′ να απειλεί με μονοκόμματο σουτ του Παρρά.

Το 0-0 παρέμενε με την ΑΕΚ Β’ να έχει ακόμη μία καλή στιγμή με τον Χριστόπουλο στο 25′ με τους γηπεδούχους στο 34′ να απειλούν με σέντρα-σουτ του Κωστή που έδιωξε σωτήρια ο Κατσικάς. Και όπως είθισται στα φετινά ματς της ΑΕΚ Β’ ένα λάθος ήταν αρκετό για να βρεθεί η Ένωση πίσω στο σκορ στο 41′. Ο Νίκολιτς πάτησε περιοχή και με συρτό σουτ νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ δίνοντας το προβάδισμα στους Πειραιώτες.

Τους «ξέρανε» στο 90+5′ η ΑΕΚ Β’

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός Β’ έλεγχε τοπ ματς και στο 68′ απείλησε με το 2-0 με τον Παρρά να κόβει τον Νίκολιτς λίγο πριν εκτελέσει από πλάγια θέση. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούσαν το ισχνό προβάδισμα απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν έδειχνε ιδιαίτερα απειλητική.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 90+5′, όπου η ΑΕΚ Β’ κατάφερε να ισοφαρίσει. Εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα, κεφαλιά του Χριστόπουλου και 1-1 για τους «κιτρινόμαυρους» που απέδρασαν με τον βαθμό από του Ρέντη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Αλ. Μπα (86′ Σαπουντζής), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (68′ Καρακούτης), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος (68′ Αργυρίου), Ιμπαγάσα (60′ Πινακάς), Κωστή, Σουρλής.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Κατσικάς (54′ Σταμούλης Κ.), Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Ραντόνια, Λέλεκας (76′ Ντάικο), Νούλας (46′ Γερολέμου), Παρράς (82′ Σκόνδρας), Τζ. Γκαρσία (54′ Γκολφίνος), Απ. Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Διαιτητής: Ραφαήλ Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Νίκος Μανούρας (ΕΠΣΔΑ) Γεωργία Κομισοπούλου (ΕΠΣ Χανίων)
4ος: Ελένη Αντωνίου (ΕΠΣ Αχαϊας)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X