Η ΑΕΚ θα μείνει από απόψε σε ξενοδοχείο - Focus όλοι για το νταμπλ!

Η ΑΕΚ θα μείνει από απόψε σε ξενοδοχείο - Focus όλοι για το νταμπλ!
Photo Credits: INTIME

Συγκεντρωμένοι απόλυτα για τον τελικό στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες περνάνε και μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΑΕΚ θέλει να κλείσει με νταμπλ την μαγική φετινή της χρονιά.

Τις προηγούμενες μέρες διαβάσατε για το πως προετοιμάζεται η ΑΕΚ για τον τελικό κυπέλλου, στο στρατόπεδο της Ένωσης  σκέφτονται μόνο τον τελικό κυπέλλου και το νταμπλ.

Έτσι λοιπόν και ο Ματίας Αλμέιδα θέλοντας να έχει πλήρως συγκεντρωμένους τους παίχτες του ενόψει του τελικού αποφάσισε διπλή διανυκτέρευση πριν από τον τελικό. Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έχουν σήμερα προπόνηση στις 18:00 και μετά θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο στην Αττική.

Απο εκεί θα πάνε στα Σπάτα στις 10:45 για την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον τελικό και μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου οι παίχτες θα αναχωρήσουν για τον Βόλο, όπου θα μείνουν την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη θα αγωνιστούν με μόνο στόχο το νταμπλ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X