«Ο Πινέδα ξέρει πως με την ΑΕΚ έχει ευκαιρία να παίξει στο Champions League και αυτό είναι μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη»

«Ο Πινέδα ξέρει πως με την ΑΕΚ έχει ευκαιρία να παίξει στο Champions League και αυτό είναι μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη»
Photo Credits: INTIME

Οι Μεξικάνοι δίνουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μεξικάνοι δίνουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει ο Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Κέρι Ρουίζ αναφέρεται στην συνάντηση του Ματίας Αλμέιδα και Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέμα της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών ήταν η μάχη που πρέπει να δοθεί για να διατηρήσει η Ένωση τον Ορμπελίν Πινέδα στο ρόστερ της και την επόμενη χρονιά.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος ανέφερε πως για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο πρέπει η ΑΕΚ να δελεάσει οικονομικά την Θέλτα. Ο Μεξικανός δημοσιογράφος τόνισε ότι ο Πινέδα δεν θέλει να παίξει του χρόνου για την Θέλτα. «Ο Πινέδα ξέρει πως με την ΑΕΚ ίσως να έχει ευκαιρία να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη», επισημαίνεται από πλευράς του δημοσιογράφου.

Ενώ στο τέλος του ρεπορτάζ καταλήγει ότι Πινέδα μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X