Λέσκοτ: «Διαφορετική η εμπειρία στην ΑΕΚ»

Λέσκοτ: «Διαφορετική η εμπειρία στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Λέσκοτ έμαθε καλά τους οπαδούς της ΑΕΚ, έχοντας καλές και κακές εμπειρίες μαζί τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σύντομο πέρασμά του από την ΑΕΚ θυμήθηκε σε συνέντευξή του ο Τζόλεον Λέσκοτ. Ο Άγγλος αμυντικός, που έχει πάιξει σε Γουλβς, Έβερτον, Μάνστεστερ Σίτι, υπέγραψε στην Ένωση τον Αύγουστο του 2016, αλλά έπαιξε ελάχιστα λόγω ενός τραυματισμού και αποχώρησε τον Νοέμβριο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Στο σύντομο αυτό διάστημα, ο Λέσκοτ έμαθε καλά τους οπαδούς της ΑΕΚ, έχοντας καλές και κακές εμπειρίες μαζί τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Star Sport» αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα. «Πολλά πράγματα ήταν αναπάντεχα ή απλά πράγματα που εγώ δεν είχα συνηθίσει. Θυμάμαι πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί ήρθαν στο ξενοδοχείο που μέναμε και ήταν στον χώρο της ρεσεψιόν. Τότε ο αρχηγός της ομάδας μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘πάμε κάτω, είναι εδώ οι οπαδοί’.

Όταν λέω οπαδοί δεν εννοώ 2-3 που ήρθαν φγια αυτόγραφα. Ήταν οι οργανωμένοι με κασκόλ. Εγώ είχα μια ρουτίνα πριν από τα παιχνίδια, κάνω αυτά που χρειάζεται. Χαλαρώνω, βάζω πάγο και κάνω αποθεραπεία. Και του είπα: ‘Αλήθεια; Μπα, λέω να μην έρθω’. Εκείνος απάντησε: ‘Δεν σε ρωτάω, πάμε κάτω’. Οταν πήγαμε κάτω η κατάσταση είχε φτιαχτεί. Τραγουδούσαν συνθήματα, θέλοντας να μας πουν πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι», ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε για όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι, όπου η ΑΕΚ έχασε: «Τελικά χάσαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε κάποιες ρεπό, οπότε θα πήγαινα σπίτι μου. Το αυτοκίνητό μου ήταν στο πάρκινγκ και όταν επιστρέψαμε, μας περίμεναν εκεί οι οργανωμένοι. Αλλά όπως βγαίναμε με τον προπονητή, μπορούσα να πάω από την άλλη πλευρά να πάρω το αμάξι μου και να πάω στο αεροδρόμιο. Οπότε δεν είδα τι έγινε. Ήταν μια νέα εμπειρία για μένα, θα έλεγα,

Συνολικά, παίκτες και τεχνικό τιμ ήταν καλοί. Η πλειοψηφία από αυτούς ήταν καταπληκτικοί, αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X