Το blooper της σεζόν στο ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν συγκρούστηκε με τον διαιτητή και αυτός μάτωσε

Το blooper της σεζόν στο ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν συγκρούστηκε με τον διαιτητή και αυτός μάτωσε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Λέικερς γνώρισαν την ήττα με σκορ 119-108 από τους Νάγκετς στο Λος Άντζελες και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ αφού πλέον η σειρά είναι στο 3-0 υπέρ της ομάδας του Ντένβερ.

Ωστόσο η αναμέτρηση πέραν του σόου του Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος σκόραρε 37 πόντους σημαδεύτηκε και από ένα blooper στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο διαιτητής Σκοτ ??Φόστερ.

Συγκεκριμένα ο «Βασιλιάς» κατά τη διάρκεια του δευτέου δωδεκαλέπτου και ενώ οι Λέικερς βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 55-50 επιχείρησε να φύγει στον αιφνιδιασμό, όμως στο διάβα του βρέθηκε – για κακή του τύχη- ο έμπειρος ρέφερι ο οποίος του έφραξε τον δρόμο και αποκόμισε έναν τραυματισμό στη μύτη και το στόμα.

Μάλιστα ο Σκοτ Φόστερ την στιγμή που προσπαθούσε να καθαρίσει τα αίματα από το πρόσωπο του, συνομίλησε με τον Λεμπρόν λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Περίμενες περίπου 25 χρόνια για να το κάνεις αυτό».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X